מממ...מישהו שמע על....

מממ...מישהו שמע על....

פדל דיסטורשיין שנקרא metal zone? איך הוא? הוא טוב לסולואים? או שהוא יותר לליווי? ואם אתם מכירים פדלים אחרים טובים לדיסטורשין(בכל מחיר) תגידו...

MT2 של בוס

וכל אפקט הוא טוב להכל, השאלה אם יודעים להשתמש בו להכל... ואני אוהב את הג´קהאמר של מרשל.

greblin

New member
יש לי אותו

יש לי את הפדל הזה Metal Zone לדעתי פדל פיצוץ נשמע טוב בסולואים איך הוא יישמע, תלוי בגיטריסט...

ומה אתם אומרים על...

Death Metal Distortion VFX86 של DOD? יותר טוב? נ.בOFF רק אותי האתר MUSIC123 לא אוהב? או שגם לכם הוא תוקע כל הזמן את המחשב? (וגם תפוז לא מי יודע מה סימפטי בזמן האחרון...)

metal head

New member
אני פה חמוד(ר)ים :)

אהמ בקשר לפדאל של הDOD אני ממש לא מכיר אבל לפי השם נראה לי שאני חייב לנסות לשמוע אבל הMETAL ZONE אני אישית לךא ניגנתי בזה אבל שמעתי המון דברים ממש לא מקצועיים שעשו עם זה, וזה פשוט נשמע אדיר לריטם! לליד זה נשמע לגם לא רע אבל לא שמעתי מספיק ולא ניסיתי את זה לפי כיוונים שונים של אקולייזר בעצמי אז ככה שאני לא יכול בידיוק להגיד עכשיו

אבל אני זוכר שאמרת...

שאתה הולך לקנות איזה פדל דיסטורשין,ואני ואתה מנגנים בערך אותו סגנון(טוב נו... אני לפחות מנסה לנגן) וחשבתי מה שיתאים לך יתאים לי, אין לך איזה דגם שאתה חושב עליו?

funkbass

New member
כשתגדלו תלמדו

על big muf של electro harmonix ... דבר פיצוצי .. לי אישית יש אחד מקורי "וינטאג" מסביבות שנות השבעים ... אבל גם הסידרה החדשה שלהם לזה לא רעה ... תקשיבו לדוגמאות שיש באתר שלהם ... יש לזה fuzz עצבני !! מומלץ להקשיב גם גם ל small stone שלהם

הנה אחד טוב (מאותו אתר, אותו דגם).

http://206.252.130.254/ehx/Big_Muff_Pi/12%20-%20Elliott%20Randall%20-%20fuzz2_long.mp3

funkbass

New member
הקשבת לדוגמאות לפני שאתה קופץ?

הלכת לאתר? שמעת את כל מה שאפשר לעשות עם זה? אתה בכלל מכיר ??? אפילו לדוגמא של "רגע אחד!!" הקשבת? אז מה אתה קופץ? אני מצפה לתגובה ..... אחרי שיש לך את האינפורמציה!!!

funkbass

New member
הקשבת לדוגמאות לפני שאתה קופץ?

הלכת לאתר? שמעת את כל מה שאפשר לעשות עם זה? אתה בכלל מכיר ??? אפילו לדוגמא של "רגע אחד!!" הקשבת? אז מה אתה קופץ? אני מצפה לתגובה ..... אחרי שיש לך את האינפורמציה!!!

metal head

New member
טוב אנשים אני בבעיה

אני צריך קודם כל לקנות גיטרה יכול להיות שאח שלי יקנה לי את גיטרה בגרמניה אם הוא ינסע בכלל... אבל בקשר לדיסטורשן.... אני צריך למכור את הדיסטורשן שלי zoom tri metal זה דיסטורשן פצצה אבל פשוט לא מתאים לי.... וזה דבר יקר אני מוכר אותו ב580 שקל וככה אני אולי יוכל גם לקנות פדל ממש פצצה, אני חשבתי אולי לראות דגמים של דיגיטק, יכול שאני אקנה בסוף מולטי כי ישבתי וקצת התעמקתי עם מולטי ואני לא צריך הרבה אפשרויות אבל אני צריך צליל נקי כמו שיש לרוב פדלים מולטי, זא אני ממש לא יודע אני עוד מעט יצטרך לחרוש על חנויות כדי לבדוק פדלים.... אז ביינתים מישהו רוצה לקנות?? אני יקליט סמפל של הדיסטורשן שלי אם אתם מעוניינים....

לי יש דיגיטק.

יש לי מולטי-אפקט DIGITECH RP-14. פשוט פצצה. המחיר שלו בארה"ב זה 400 דולר.

עכשיו מצאת משהו דיי טוב...

מצאתי דיסטורשיין ממש לא רע באתר שהבאת לי, אך אבוי הדף נסגר ואני לא יודע איזה אפקט זה...אולי אתה יכול לנחש?

funkbass

New member
תהיה יותר ספציפי

מה בדיוק שמעת? דיסטורשן עם עוד משהו?

guitarman

New member
בקשר למטאל זון

לי יש את האפקט הזה והוא בין הפדאלים האהובים עליי... אני נגן ליד והוא נשמע לגמרי כמו שצריך אם אתה יודע לכוון אותו כמו שצריך...( אם מישהו רוצה אני יכול לתת לו את הכיוון שלי...) ואם אתה רוצה דוגמאות שאז תכתוב לי הודעה באייסיקיו ואני אשלח לך הקלטת הדגמה של ביצועים שלו... אם אתה רוצה דיסטורשן מצויין אבל קצת יותר עדין ונדיר יש לך את הrat שמוכרים משומשים כאלה בוינטג´ ואם אתה גר בירושלים אז אחד המוכרים באפקט מוכר את שלו...

למעלה