מממ לדעתכם..

מממ לדעתכם..

בעבר, [לפני שנתיים או יותר..] היה לי חבר הכי טוב שהינו מבלים המון ביחד, ימים ולילות הינו מעבירים בשיחות וצחוקים, הריבים שלנו היו כמו של זוג נשוי חחח עם זה צעקות כעס עצבים אמירות ציניות.. הוא היה בא לישון אצלי ואני אצלו, עבר הזמן.. והתחלתי לגלות על עצמי, ולהבין מה אני.. ואיפה שהוא בתהליך הרגשתי שאני מאבד אותו, אבל הקסם של הקהילה כ"כ קרץ לי והפיתוי להבין מי אני, מי החבר'ה שאני צריך להיות איתה, והכול.. היה מבלבל.. ולא שמתי לב לזה שאנחנו מתרחקים.. הקשר עבר הרבה שינויים, אני והוא כבר לא גרים באותו אזור הוא התגייס לצבא, ואני התקדמתי הלאה, אבל לא רציתי לאבד אותו, הוא חשוב לי מאוד.. ויכול להיות שאני תקוע בעבר.. וכדי להמשיך הלאה, בזמן האחרון דוגרת בי המחשבה לספר לו עלי.. אולי זה מה שיעזור לחדש את הקשר, אולי זה מה שירחיק אותו יותר ממני, כי העיר הישנה פרימטיבית והוא גם לא בדיוק סמל הפתיחות. מממ כדי לספר לו..? או שפשוט עדיף לסגור את הדף הזה, ולהמשיך הלאה..?

../images/Emo23.gifמותק

תמיד טוב לחדש קשרים לדעתי תנסה לדבר איתו ולראות מה הוא חושב על זה.. ובכלל נראה לי שאם הייתם בקשר כל כך טוב אז קצת חבל להפסיד קשר כזה

מאור

כמו שאמרו מעליי לדעתי אתה חייב לחדש את הקשר איתו, כי לפי מה שאתה מתאר חבל להפסיד קשר כזה!! ולגבי העניין של לספר לו עלייך אם אתה מרגיש מספיק בנוח ואתה חושב שזה הכרחי לקשר לספר לו אז תספר ואם אתה קצת מהוסס חכה עם זה קצת אפחד לא לוחץ עלייך לספר לו! אגב אני גם בגאווה צעירה (הכינוי שלך מוכר לי)

ממממ

אתמול ישבתי איתו לשיחה צמודה, והכול ודיברנו באמת שטוב.. הכול היה נחמד, והאמת..? לא הרגשתי צורך לספר לו.. הבנתי שכדי לשים את העבר מאחור, כי העבר באמת היה יפה.. למה לכער אותו? מממ ובקשר לגאווה צעירה,הייתי שם 3 שנים חצי פורום שם מכיר אותי. לא יודע, לי הנייק שלך ממש לא מוכר (יכול להיות בגלל שאני קצת סניילי).. זה הנייק שלך כבר הרבה זמן..? וטוב לראות פה נציגות ג"צית
ושאני לא בדאדניק. שיהיה לך אחלה יום.

שמחה שהלך טוב

ואולי צדקת שלא סיפרת לו ואולי לא. אבל כל אחד עושה את השיקולים שלדעתו הכי נכונים
בהצלחה לכם בהמשך הקשר

מאור

אני שמח שדיברת עם ידיד שלך ואני מקווה שהקשר בינכם ימשיך להתחזק...ואתה רואה בסופו של דבר בכלל לא הרגשת צורך לספר לו ובינתיים הקשר יכול להמשיך..אגב הרבה אנשים יודעים עלייך או שאתה ממש בארון? ולגבי הג"צ אני מכיר הרבה אנשים מהפורום הרבה זמן אבל רק לפני חודש וחצי החלטתי להצטרף לפורום (להגיב וזה)... אז בטח בגלל זה הכינוי שלי לא כל-כך מוכר לך

למעלה