מממ, לא יודעת.

facundo te amo

New member
מממ, לא יודעת.

ממ.. כתה י' התחילה לי יותר טוב מכשחשבתי. חחחחחח יש לציין שנה שעברה מחצית ראשונה ממש השקעתי וןפשוט ישבתי על ציונים של 60 מחצית שניה לא השקעתי ונעתי בין 75-80 והשנה שאני משקיעה כמ תלמיד ממוצע [חוץ משיעורי בית.. ] אז הציונים שלי בסדר בחלקם : אנגלית-50 מתמטיקה-85 לשון-71 :( :( :( היסטוריה-84 תנך-81 ביולגיה-80 לא יודעת,סתם תחשק לי לשתף בדילמה הזא שלי אם להיות מרוצה או לא. ניראה לי שנהייתי כבר איש פח-ללארגשות. כבר כלום לא מרצה אותי ליטלץ

SadClown

New member
היי ../images/Emo13.gif

הציונים שלך דווקא בסדר גמור לדעתי, רק אנגלית צריך לשפר קצת, וזה בהחלט אפשרי. מה רע בשמונים פלוס? לדעתי זה טוב מאוד. אבל אם את מרגישה שאת רוצה יותר, את יכולה לעשות את זה. להשקיע טיפה יותר, שיעורי בית למשל. גם אני לא הייתי עושה שיעורי בית אבל זה די התנקם בי בסופו של דבר, כי שיעורי בית דווקא ממש עוזרים לא לשכוח את החומר. במיוחד במתמטיקה, אם לא מתרגלים לא מצליחים ואז מוצאים את עצמכם משלימים בגרויות לפני הצבא :-\ {מנסיון :-\ } בהצלחה חמודה...

יש לך אחלה של ציונים!!

באנגלית הייתי ממליצה לך להיות עם מורה או משהו כדי להעלות את הציונים אבל יש לך אחלה של ציונים!!

Moralida

New member
מממ לא יודע ../images/Emo13.gif

אם תקחי שוב את הבוחן הקטן בספר של מיכא"ל בפרק הרגלי למידה, כמה תקבלי ? שבת שלום לכולם, -רוי

12111 מיכל

New member
היי....

הציונים שלך מאוד טובים אבל תמיד אפשר יותר אני מאמינה שאת יכולה לעלות באנגלית בהצלחה

למעלה