מממ...כנסו

julieta123

New member
מממ...כנסו

אני בת 16, ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בבלט. אבל נראה לי שאין לי סיכוי ללמוד עכשיו כי בד"כ מתחילים מגיל ממש צעיר... אז, רציתי לשאול... יש לי אפשרות להתחיל ללמוד עכשיו בכלל? ואם מישהו מכיר מקומות במרכז שנותנים שיעורים למתחילים בגילי...בבקשה, תמליצו לי. תודה :)

../images/Emo6.gifבהחלט!

אין גיל מאוחר לריקוד. אני מכירה גם אנשים מבוגרים ממך שהתחלו לרקוד בגיל מבוגר יותר. אז,ברוכה הבאה לעולמו הנפלא של הריקוד!

אין גיל לריקוד../images/Emo99.gif תזכירי את זה

תתממייידדד...
גמאני התחלתי לקחת רק עכשיו קלאסי ואני בת 13 וחצי.. אבל כבר המורה שלי אומרת שהתקדמתי נווורא.. ושאני ממש טובה. וכןן תתחילי זה כול כך כיף
.. אממ ואיפה במרכז..?

Loony Moony

New member
אם זה נוח לך

יש בסטודיו B שיעורי מחול לכל הרמות, את יכולה לקנות כרטיסיה או מנוי חופשי חודשי ולהיכנס לשיעורי אינטרו, שזה למי שמתחיל מאפס, וכשאת מתקדמת יותר גם לעלות ברמה...

16 זה לא נורא...

במיוחד אם כבר רקדת בעבר. האם יש לך נסיון באיזשהו סוג של ריקוד? אני נכנסתי לעולם הקלאסי רק בכיתה י' (אחרי שהגעתי מתחום הפולקלור), ובואי נגיד שאני רק מחכה לשחרורי מצה"ל כדי להשתלב בלהקה מקצועית. הכל תלוי בהשקעה וברצינות. בנוסף, יש הבדל גדול בין לרקוד כתחביב לבין להכנס לתחום המקצועי. ממליצה לך להתחיל, ולראות לאן הרוח לוקחת אותך. www.danceil.com- סטודיו מצוין שיש לו סניפים גם ברמה"ש וגם בת"א. הסניף של ת"א בשיפוצים ובניות עכשיו ואמור להפתח בעוד מספר שבועות במרכז דיזינגוף . יש שם מורים מצוינים, שעורים לכל הרמות ומעל לכל- יחס אישי!

julieta123

New member
לגבי הסטודיו...

התקשרתי, ואמרו שיש רק ג'אז. את מכירה אולי עוד מקום שמלמד בלט למתחילים?...

studio B

ואם כבר לכיוון הזה- נסי לקחת שעורים אצל לי ארבל (מדהימה) או אצל מירה (לא זוכרת את שם המשפחה שלה). ללי יש שעור כל יום שלישי- ממש ממש למתחילים.

קצת מידע

מכיון שאני חולה על שי פרטוש היפיוף, אני יכול להמליץ לך לפתוח ספר טלפונים, לחפז את המספר טלפון של משפחת פרטוש מירולים ולשאול אותו אם הוא מוכן לעזור לך. אם אין לך כוח לפתוח ספר טלפונים- תקשרי 144 יאללה חמןדה-ביי.

Black Star

New member
שטויות

מה קשור הערצה למישהו (ושלא יהיה ספק - שי אכן מוכשר מאוד בריקוד) ללימוד בלט מהיסודות? איך הוא בדיוק יוכל לעזור לה? מה גם שאגב, הבסיס הטכני של שי לא מאוד חזק. ובכל מקרה, ילד בן 17, מוכשר ככל שיהיה, לא יכול להיות מורה טוב, סורי. ולך, ששאלה על להתחיל בגיל 16 - זה בהחלט אפשרי. אי אפשר להבטיח שתהיי רקדנית מקצועית אבל בהחלט יש מקומות עם שיעורי מתחילים לגיל הזה, שמקנים בסיס מצוין איתו את יכולה להתקדם. בהצלחה!!

חחח

מזה קשור בכלל לשי פרטוש....? דבר ראשון הוא לא גר בירושלים הוא גר בגילה ודבר שני המספר שלו ב144 חסום וגם אם לא הוא לא יכול לעזור לך

מעיניי

New member
כנסי ../images/Emo13.gif

אולי זה ישמע לך קלישאה שמלא אומרים אותה, אך זה נכון .. לריקוד אין גיל ! ואם יש לך ת'רצון והנתונים המתאימים, את יכולה להתחיל מתי שבא לך .. ודווקא גיל 16 הוא לא כזה מבוגר
ויש כמות מספקת של סטודיואים שמכילים בנות בגילך .. אז אל תדאגי , את תמצאי את המקום שמתאים לך :) להית'

בכייףףףף

תתחילי תזיעי תתאמני...... מובטח לך 100% הנאה ואת בטוח תתקדמי!!! אף פעם לא מאוחר מידיי מי יודע אולי פעם עוד תגיעי רחוק!~

למעלה