מממ טופיק!

LillipooT

New member
מממ טופיק! ../images/Emo60.gif

בזמן שאני אתכונן לי להסטוריה אני אתן לכם לחשוב קצת..
אז ככה... איזה דמויות מסדרות אחרות הכי מתאימות לדמויות מדוסון קריק
הכוונה שעליכם למצא דמות שמתאימה לג'ואי, פייסי, דוסון, ג'ן, ג'ק, אנדי, אודרי ומי שבא לכם .. מסדרות אחרות! הכוונה לזוגות רומנטיים כמובן
שתפו פעולה

מרילנצח

New member
אחלה טופיק.. והתוצאות שלי..

גואי רציתי לכתוב טריסטין מבנות גילמור אבל נזכרתי שזה צארלי אז וויתרתי , בכל אופן מצאתי לג'ואי שידוך מקסים עם מישהו שאני ממש אוהבת ג'ס מבנות גילמור הם כל כך מתאימים הוא כזה ארס עם אופי ממש מתאים לג'ואי.. ג'ק לג'ק מצאתי את השידוך הכי יפה והכי מתבקש.. ג'סטין מהכי גאים שיש | הדגש|ג'ן השידוך של ג'ן כבר לא משדר אבל הייתי חייבת ובכן ג'ן משתדכת ל דילן מבברלי הילס שני ילדים רעים וטובים כאלה.. דוסוןטוב לדוסון צריך משהי שתבין אותו ותקשיב לו אבל תדע גם לא להיות חננה מושלמת ותעשה אותו יותר מאגניב ומי מתאימה לזה יותר מ.. דארמה מדארמה וגרג תודו שזה יכול להיות טוב.. פייסילפייסי יש לי דודבן, הוא צריך מישהי שתשמש גם חברה אוהבת ומקסימה אבל היא צריכה להיות עם רגשות אימהיים כאלה ועם רצון לדאוג לו ולכן אני ממליצה בחום על: שרה משולחן לחמישההם יכולים להיות אחלה זוג קיטשי.. אודרי טוב אודרי צריכה מישהו ממש מגניב כזה שיקח אותה למקומות הכי חמים שיש ויעשה לה רק טוב .. מישהו שיצחיק אותה ויש רק אחד שמתאים לה ממש כמו כפפה ליד: צ'אנדלר מחברים טוב אין לי עוד רעיונות!! כשיהיו לי אני אודיע..

../images/Emo15.gifאוקיי...

ג'ואי - ממ... בארט סימפסון !!! הוא יוציא אותה מהכבדות שלה...
פייסי - קיילי טיילור מבברלי הילס 90210 ...
דוסון - אלקסיס משושלת ( למי שזוכר... סדרה ישנה...) היא כבר תרגיע אותו...
ג'ן - ירון ( גיא אריאלי ) ממשחק החיים !!! הוא מתווווווווווווווק !!!
ג'ק - בילי מאלי מקביל ...

רעיון מאאגניב....../images/Emo105.gif

אבל קשה...מממ.... דוסון- פליסטי...למרות שלא ראיתי...שניהם ילדים טובים ויתאימו אחד לשני..
פייסוש-רורי מבנות גילמור,מתוקה,חכמה ואוהבת בדיוק מה שפייסי אוהב... ג'ואי-גם אני חושבת שג'ס מבנות גילמור,שניהם אוהבים לקרוא ספרים והוא יוצא את הצד השובב והמפורע שבה... ג'ן- צ'נדלר מחברים.... ג'ק-וויל מוויל וגריס

Digi Lista

New member
...

רק רציתי להגיד בפעם המיליון שלדעתי רורי מבנות גילמור וג'ואי נורא דומות-מבחינת התכונות,המראה(בכלליות) וכו'... אין לי כוח כרגע להגיב בהרחבה(השעה...
)אבל אני אגיב ואהיה יצירתית במיוחד,היזהרו(צחוק מרושע...)

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo60.gif

איזה רעיונות יש לכולכן..
שני זוגות אהבתי במיוחד:
דוסון ופליסיטי - לא ראיתי פליסיטי ממש אבל באמת נראה לי שהם יתאימו!
ג'ק וג'סטין - איך לא חשבתי על זה קודם?!?! הם יהיו כל כך מושלמים ביחד!!
ורעיונות משלי באמת שאין לי כרגע.. (המוח מפוצץ בחומר בהסטוריה..) ואני גם חושבת, כמו ליסטה, שרורי וג'ואי ממש דומות.. בהכל. ובגלל זה גם הצחיק אותי שלשתיהן היה משהו עם צ'אד (טריסטן\צ'ארלי). סתם צירוף מקרים חביב

למעלה