מממ חייבת להוציא....
היי כולם......!! אתם לא חייבים לקרוא..את יכולים מצידי לסגור ת'הודעה בדיוק בשניה כמו שפתחתם אותה,אבל אני מצידי חייבת להוציא את זה.. אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן.....מכורה לעברי ולכל שיר שאי פעם הוא יצר. היום חברה שלי טסה לחו"ל, בסביבות 4 ככה היא התקשרה אליי ואמרה לי שהיא נמצאת בדיוטי פרי, ובקופה צמוד אליה נמצא עברי לידר(!!!!) תוך שניות איבדתי שפיות אחרי שלוש שניות בערך היא אומרת לי: חכי שניה, אני לתומי מחכה שהיא תחזור וברקע בינתיים אני שומעת: "אממ,עברי,אתה יכול לדבר עם משהי פה בטלפון? היא פשוט חולה עליך" ואז את עברי (
)ברקע: "כן,בטח.." *מיותר לציין שזה השלב שבו הלב שלי כמעט שבר את הצלעות ועף החוצה...* הוא ענה לי לטלפון ועושה: היי הודיהה! מה המצב??? *והוא כולו בהתלהבות שלו..
* ומרב התרגשות לא ידעתי מה להגיד ולרוע המזל גילתי צד פקאצי שהיה חבוי בתוכי כנארה ואמרתי לו: יאאאאא אני חולההה עליךךךך!!!
הוא עשה: תודה רבה ואמרתי: יש לך אלבומים מדהימים! *מה אני יעשה?! לא יצא משו נורמלי יותר!* והוא: תודה! שמח לשמוח..נחמד להכיר אותך.." אח"כ הוא בא להגיד משו פתאום השיחה התנתקה...:\ אחרי כמה זמן התקשרתי לאותה חברה והיא עידכנה שהוא בטעות הפיל את הפלא' מהיד ולכן התנתק........
הקיצר....היום היום הולדת שלי,ולמרות שהארוע הזה ארך בערך 5 דקות [ארוכות במיוחד],זאת המתנה הכי טובה שיכלתי לקבל! וזהו....חח בזה הסתיימה השיחה רבת המשמעות שלי עם עברי! בנאדם כ"כ מתוק!! תודה על ההקשבה...נחמד לחלוק עם אנשים שמבינים.... :]
היי כולם......!! אתם לא חייבים לקרוא..את יכולים מצידי לסגור ת'הודעה בדיוק בשניה כמו שפתחתם אותה,אבל אני מצידי חייבת להוציא את זה.. אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן.....מכורה לעברי ולכל שיר שאי פעם הוא יצר. היום חברה שלי טסה לחו"ל, בסביבות 4 ככה היא התקשרה אליי ואמרה לי שהיא נמצאת בדיוטי פרי, ובקופה צמוד אליה נמצא עברי לידר(!!!!) תוך שניות איבדתי שפיות אחרי שלוש שניות בערך היא אומרת לי: חכי שניה, אני לתומי מחכה שהיא תחזור וברקע בינתיים אני שומעת: "אממ,עברי,אתה יכול לדבר עם משהי פה בטלפון? היא פשוט חולה עליך" ואז את עברי (