מממ חייבת להוציא....

hodaya157

New member
מממ חייבת להוציא....

היי כולם......!! אתם לא חייבים לקרוא..את יכולים מצידי לסגור ת'הודעה בדיוק בשניה כמו שפתחתם אותה,אבל אני מצידי חייבת להוציא את זה.. אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן.....מכורה לעברי ולכל שיר שאי פעם הוא יצר. היום חברה שלי טסה לחו"ל, בסביבות 4 ככה היא התקשרה אליי ואמרה לי שהיא נמצאת בדיוטי פרי, ובקופה צמוד אליה נמצא עברי לידר(!!!!) תוך שניות איבדתי שפיות אחרי שלוש שניות בערך היא אומרת לי: חכי שניה, אני לתומי מחכה שהיא תחזור וברקע בינתיים אני שומעת: "אממ,עברי,אתה יכול לדבר עם משהי פה בטלפון? היא פשוט חולה עליך" ואז את עברי (
)ברקע: "כן,בטח.." *מיותר לציין שזה השלב שבו הלב שלי כמעט שבר את הצלעות ועף החוצה...* הוא ענה לי לטלפון ועושה: היי הודיהה! מה המצב??? *והוא כולו בהתלהבות שלו..
* ומרב התרגשות לא ידעתי מה להגיד ולרוע המזל גילתי צד פקאצי שהיה חבוי בתוכי כנארה ואמרתי לו: יאאאאא אני חולההה עליךךךך!!!
הוא עשה: תודה רבה ואמרתי: יש לך אלבומים מדהימים! *מה אני יעשה?! לא יצא משו נורמלי יותר!* והוא: תודה! שמח לשמוח..נחמד להכיר אותך.." אח"כ הוא בא להגיד משו פתאום השיחה התנתקה...:\ אחרי כמה זמן התקשרתי לאותה חברה והיא עידכנה שהוא בטעות הפיל את הפלא' מהיד ולכן התנתק........
הקיצר....היום היום הולדת שלי,ולמרות שהארוע הזה ארך בערך 5 דקות [ארוכות במיוחד],זאת המתנה הכי טובה שיכלתי לקבל! וזהו....חח בזה הסתיימה השיחה רבת המשמעות שלי עם עברי! בנאדם כ"כ מתוק!! תודה על ההקשבה...נחמד לחלוק עם אנשים שמבינים.... :]

בת 1986

New member
וואוו.... חחח

א'- מזל טוב!!!!!!!!!!!! (האייקונים שלי בשביתה היום- אז תדמייני בלונים) ב'- איזה כיף לך...!!! שדיברת איתו.. יואו... ובוא נגיד שהגבת כמו שאני הייתי מגיבה בערך.. תראי מה ההתרגשות מוציאה מהבנאדם... צד פקאצי- אלוהים ישמור..!! ג'- ברוכה הבאה?...

tohar6

New member
וואווו מקנאההה בך

איזה אדיררררררר.. איזה כיפ לך :)) לדבר עם עברי בטלפוןן.. אחת אחוויות בעיניי :)) איזה חמוד הוא שנפל לו הפלאפוןןן חחחחחח ושיהיה לך גם המון המון מזל טוב.. הלוואי על כולנו שיחות מעברי ביומולדת :)

wounded animal

New member
חחחחחח החתימה שלך..../images/Emo6.gif

אחחח friends!!!!! מזל טוב
ושמחה בשבילך..

wounded animal

New member
חחחחחח החתימה שלך..../images/Emo6.gif

אחחח friends!!!!! מזל טוב
ושמחה בשבילך..

נריוש1

New member
יומולדת שמח! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

כיף לך מאוד מאוד
אבל לו הכי כיף, ראית- הוא אפילו הפיל את הפלאפון מרוב התרגשות!!
(אבל מה הוא עשה בדיוטיפרי?
)

ב ר י ק

New member
אני גם דיברתי איתו..פנים אל פנים עוד יותר כיפ

ברוקע"צ אמרתי לו שאני אוהבת אותו

hodaya157

New member
חח אם זה היה

פנים אל פנים לא הייתי פה כותבת את זה.... אבל כיפלך!

tohar6

New member
גמאניייייייי

ברוקע"צ.. אמרתי לו שאני אוהבת אותו ושהוא מלך והתחבקנו והצטלמנו :))

יוו המון מזל-טוב קודם כל.. ../images/Emo65.gif

ושמחה בשבילך שדיברת איתו!! אני גם רוצה טלפון מעברי ביומולדת שלי
המון מזל-טוב שוב מאמי =]

danielgn3

New member
חחחח אחותי נסתה לסדר לי

ביומולדת האחרונה שהוא ייתקשר להגיד מזלטוב, אבל בסוף לא יצא, ואני לא אגיד למהD:

שרון710

New member
דבר ראשון- מזל טוב../images/Emo6.gif

דבר שני- מגניב לך! חחח סידרתי את זה ליעל (טרגר- מהפורום
) ביומולדת