כולם
ק קרקר בגבינה New member 31/3/06 #27 ../images/Emo99.gif כן כן אני שלך רואה עידן? אני וברושי ביחד ואתם לא נשואים כבר דיסקסנו אני וברושי על הנושא
../images/Emo99.gif כן כן אני שלך רואה עידן? אני וברושי ביחד ואתם לא נשואים כבר דיסקסנו אני וברושי על הנושא
פ פרקשון New member 31/3/06 #33 שמתי לב שאת יודעת אבל לבעוט בו זאת לא דרך טובה להראות לי שאת יודעת שיש לי לב
ק קרקר בגבינה New member 31/3/06 #38 אני לא בעטתי בו!!! אם כבר אתה בעטת בי כשהיינו אצל אור ואיך זה שהיום חיכיתי לך כשהיית בטלפון עם ... אתה יודע עם מי!!! ואל תכחיש כי קרקר אמר לי ואז לא התייחסת אפילו תתבייש לך
אני לא בעטתי בו!!! אם כבר אתה בעטת בי כשהיינו אצל אור ואיך זה שהיום חיכיתי לך כשהיית בטלפון עם ... אתה יודע עם מי!!! ואל תכחיש כי קרקר אמר לי ואז לא התייחסת אפילו תתבייש לך
פ פרקשון New member 1/4/06 #42 בבית ספר?! זאת היתה אחותי אמרתי לה שתביא את אחותי הקטנה מהבית ספר כי אני צריך ללכת לסופר!
ב ברושה2 New member 31/3/06 #41 אל תגיד את זה אפילו המאני אעשה...אני אוהבת את שניכם ואתה אוהב את שתינו אז מה הבעיה...בואו שלישייה חחח אתה במילא משלם
אל תגיד את זה אפילו המאני אעשה...אני אוהבת את שניכם ואתה אוהב את שתינו אז מה הבעיה...בואו שלישייה חחח אתה במילא משלם
מ מוניקה סקס לנצחח New member 29/3/06 #13 ברוך הבא!!! תיהנה.. ../images/Emo189.gif../images/Emo199.gif אני הגר...