מיכל ב'? הייתכן?
T The legendary DuDe New member 12/7/05 #17 זו מיכל א', זו שונה כי איימת להרביץ לניר אבל בשבילי היא תמיד תהיה מיכל א'!
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/7/05 #19 ניר איים להרביץ לניר? ../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש לו בעיות נפשיות מהסוג הזה...
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/7/05 #22 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif סורי שלקח לי כמה רגעים לזהות אותך.
א אוכלת תפוחים קשוחה New member 12/7/05 #25 תודה זה בסדר.. ו.. נדיר, זה המסנג'ר שלי: [email protected] הפעם בלי טעויות!
S smady by New member 12/7/05 #28 ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif אממ כולם מכירים אותך.. גם אני אמורה להכיר?!
S smady by New member 13/7/05 #42 יאפ!! ^^ ואני הולכת להאחרי זה לפגוש חברה שלי ששומעת פולק מטאל ולהקות גרמניות מוזרות, ואני הולכת עם דניאל לחנות הגוטית החדשה... אתה בא נכון?? *מבט מאיים*
יאפ!! ^^ ואני הולכת להאחרי זה לפגוש חברה שלי ששומעת פולק מטאל ולהקות גרמניות מוזרות, ואני הולכת עם דניאל לחנות הגוטית החדשה... אתה בא נכון?? *מבט מאיים*
D DanieLushka New member 12/7/05 #31 מיכל! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif זו דניאל... את עדיין צריכה לתת לי תשובה בקשר לאיטרנל
מיכל! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif זו דניאל... את עדיין צריכה לתת לי תשובה בקשר לאיטרנל
א אוכלת תפוחים קשוחה New member 12/7/05 #32 מממ אני בטוח באה. וגם ידיד שלי משדה בוקר בא. זה אבל מבאס לגלות שרק הוא בא משכבה של 60 איש. למה אין לנו מטאליסטים קשוחים שהולכים להופעות?!.. טוב נו, שנה הבאה הוא נשאר בודד...
מממ אני בטוח באה. וגם ידיד שלי משדה בוקר בא. זה אבל מבאס לגלות שרק הוא בא משכבה של 60 איש. למה אין לנו מטאליסטים קשוחים שהולכים להופעות?!.. טוב נו, שנה הבאה הוא נשאר בודד...