תודה רבה לך!
S SnowGlassApples New member 30/1/08 #39 חליקטןןןןןןןן3> את יודעת שהצלחתי להשיג את הצלצול שהשמענו בלילה שישנו אצל הדר?++ ההוא מסצנת הרצח במקלחת... אחותי מפחדת ממנו פחד מוותXD אנחנו צריכות לחזור לדבר
חליקטןןןןןןןן3> את יודעת שהצלחתי להשיג את הצלצול שהשמענו בלילה שישנו אצל הדר?++ ההוא מסצנת הרצח במקלחת... אחותי מפחדת ממנו פחד מוותXD אנחנו צריכות לחזור לדבר
L Learn To Fly New member 30/1/08 #59 באמת?../images/Emo6.gif כל פעם כשאני שומעת את זה אני נזכרת בלילה הזה, היה גדול ואני אדבר איתך כבר השבוע, לא דרך הפורום
באמת?../images/Emo6.gif כל פעם כשאני שומעת את זה אני נזכרת בלילה הזה, היה גדול ואני אדבר איתך כבר השבוע, לא דרך הפורום
Z ZuLi90 New member 30/1/08 #20 נצל"ש... , תגידו לי בבקשההה שאני לא היחיד שניגש מחר לבגרות בספרות :O ?
Z ZuLi90 New member 31/1/08 #94 תכלס הייתה בגרות סבירה.... והיה בדיוק את הבחירה שרציתי זה היה מגניב :O.. , אבל לא יודע לא היה לי מספיק זמן :O ובאנסין לא נכנסתי כ"כ לפרטים... לא יודע... יש לי הרגשה כאילו שכחתי מיליון ואחד פרטים אבל זו מן הרגשה כזאת בכל המקצועות האלה של היסטוריה ספרות וזה איך היה לך?
תכלס הייתה בגרות סבירה.... והיה בדיוק את הבחירה שרציתי זה היה מגניב :O.. , אבל לא יודע לא היה לי מספיק זמן :O ובאנסין לא נכנסתי כ"כ לפרטים... לא יודע... יש לי הרגשה כאילו שכחתי מיליון ואחד פרטים אבל זו מן הרגשה כזאת בכל המקצועות האלה של היסטוריה ספרות וזה איך היה לך?
I Ice Queen 7 New member 1/2/08 #97 גם סביר נראה לי שבאנסין כתבתי מעט מדי X: ובסיפור פשוט ודבר קטן וטוב יכולתי לפרט קצת יותר אבל בכלליות נראה לי שהיה די בסדר בגרות ראשונה שסיימתי בה את המחברת בחינה, אני מניחה שזה דבר טוב XD
גם סביר נראה לי שבאנסין כתבתי מעט מדי X: ובסיפור פשוט ודבר קטן וטוב יכולתי לפרט קצת יותר אבל בכלליות נראה לי שהיה די בסדר בגרות ראשונה שסיימתי בה את המחברת בחינה, אני מניחה שזה דבר טוב XD
L Lily SonataArctica New member 30/1/08 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif