מממ.. חדשה^^;

SnowGlassApples

New member
מממ.. חדשה^^;

חדשה גם בתפוז וגם בפורום... אוהבת את ווית'ין כבר שנתיים, יש לי 3 דיסקים מקוריים שלהם, וגם אני כמו כולכם מצפה להגעתם המשוערת לארץP: ו... יש פה אשים מוכרים, אז- היי זוער++ זאת יעלעD: בייP:

ImNOTokay1

New member
ברוכה הבאה. ^^

אני שיר,בת 17 במרץ,מאשדוד.
תהני כאן.

בתאל59

New member
ברוכה הבאה.

אני בתאל בת 19 מבת-ים ... אלו שירים את אוהבת במיוחד?? ומאיפה את??

SnowGlassApples

New member
תודהרבהD::

אה, שכחתי להגיד, אני בת 16 מחדרה... אני מאוד אוהבת את כל האלבום the silence force, על מירב השירים בו. בייחוד Jillian, pale.

SnowGlassApples

New member
בוודאיP:

אתה היצור שלא הסכים להצטלם בכלל אבל הצלחתי לצלם בעורמה
גם ראיתי אותך בחנוכה האחרוןP:

Ice Queen 7

New member
ברוכה הבאה ^_^

אני אלה, אם את זוכרת מהמפגשינה שהיה אצל הדר אחרי איולנטה ++ (ומעוד מפגשים, נראה לי
) השתלבות נעימה בפורום ^^

SnowGlassApples

New member
זוכרת ועוד זוכרתD::

כמובן שאני גם אשמח לראות אותך בעוד מפגשים:) ותודה^^

SnowGlassApples

New member
עוד להקות?

בעיקרון אני לא סגורה על להקות מסוימות, אני אוהבת את רוב סוגי המוסיקה, אבל הלהקה המועדפת עליי היא אוונסנס [ווית'ין היא הבאה אחריה] לאחרונה אני גם שומעת הרבה נייטוויש מהשפעות של אנשים, וגם מטאליקה והסקורפיונס, אבל אני שומעת גם ישראלי, אם יש חיה כזאת בפורום הזה:p אווו, ותודהD:::

מגניב../images/Emo9.gif

אז אני ממליצה לך לשמוע Epica -להקה מדהימה וגם Sonata Arctica (אם את אוהבת קולות של סולנים אבל באמת שהם מעולים)

SnowGlassApples

New member
../images/Emo45.gif

אני מכירה את SA, יש לי כמה וכמה שירים שלהם. את Epica פחות, תמליצי לי על שירים בבקשה?^^ ואני מעדיפה סולניות, אבל גם סולנים זה טוב.

כמובן../images/Emo9.gif

טוב.. השיר הראשון שאני שמעתי שלהם הוא cry for the moon אז כדאי לך לשמוע אותו גם ראשון
אם אהבת תשמעי את כל האלבום הראשון שלהם the phantom agony ..(האלבום הכי טוב שלהם לדעת רבים) ואם הגראולים הפריעו לך בשיר אז תשמעי את האלבום consign to oblivion שחוץ משני שירים אין בו גראולים אבל הוא עדיין מדהים

Nights Unseen

New member
CFTM! ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

למרות שהשיר הראשון שלהם זה היה דה לאסט קוסייד, אבל מה, זה היה השיר היחיד ששלחו לי XD אז זה לא ממש נחשב P: ~תתעלמו~

למעלה