ברוכה הבאה !
R RoteMi 75 New member 22/6/06 #40 טנקס../images/Emo3.gif נעים מאוד../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif
S Sweet berries New member 18/6/06 #17 ../images/Emo181.gifיאי עוד אנשים מאיזור השרוןD: מאיפה באיזור השרון? אני מפרדסיה. ברוכה הבאה לפורום, עשית צעד נכון כשניכנסת , יש פה אנשים מדהימים, ו, נקבל אותך בשמחה.
../images/Emo181.gifיאי עוד אנשים מאיזור השרוןD: מאיפה באיזור השרון? אני מפרדסיה. ברוכה הבאה לפורום, עשית צעד נכון כשניכנסת , יש פה אנשים מדהימים, ו, נקבל אותך בשמחה.
S sorrowful eyes New member 18/6/06 #18 אני מהוד השרון ../images/Emo3.gif לא, לא רמת השרון. הוד השרון
P pluplup New member 18/6/06 #19 רמת השרון סאקס! הוד השרון זה אחלה מקום (חברים של ההורים שלי גרים שם) אבל אני מתעב את רמת השרון! למה? כי קרובי משפחה שלי גרים שם. שונא אותם! (לא בא לי לפרט) אני רק אגיד שאחד מהם לא בא לבר-מצווה שלי בגלל שבא אליו חבר
רמת השרון סאקס! הוד השרון זה אחלה מקום (חברים של ההורים שלי גרים שם) אבל אני מתעב את רמת השרון! למה? כי קרובי משפחה שלי גרים שם. שונא אותם! (לא בא לי לפרט) אני רק אגיד שאחד מהם לא בא לבר-מצווה שלי בגלל שבא אליו חבר
S Sweet berries New member 18/6/06 #28 ../images/Emo181.gif אממ, אני חושבת שהייתי אצלך ונראהלי שאני יודעת איפה את גרה:| מאיפה לעזאזל הסקת שחשבתי שאת גרה ברמת השרון?XD
../images/Emo181.gif אממ, אני חושבת שהייתי אצלך ונראהלי שאני יודעת איפה את גרה:| מאיפה לעזאזל הסקת שחשבתי שאת גרה ברמת השרון?XD
R RoteMi 75 New member 18/6/06 #24 בת חפר../images/Emo3.gif =] הממ תודה רבה בינתיים לפי מה שאני רואה באמת יש פה אחלה אנשים :] הממ פרדסיה?! הייתי שם מלא גם במקדונלד'ס וגם בפנים יש לי איזה חברה משם שנראלי שכחה אותי כבר
בת חפר../images/Emo3.gif =] הממ תודה רבה בינתיים לפי מה שאני רואה באמת יש פה אחלה אנשים :] הממ פרדסיה?! הייתי שם מלא גם במקדונלד'ס וגם בפנים יש לי איזה חברה משם שנראלי שכחה אותי כבר
R RoteMi 75 New member 19/6/06 #34 בת חפר בתוך עמק חפר../images/Emo3.gif אז זו לא כזאת טעות. אממ כן, יש מסן >< [email protected]