מממ זוגיות

KבתאלK

New member
מממ זוגיות

כבר נמאס לי מקשרים מעפנים וקצרים.. אני רוצה קשר רציני. אהבה אמיתית. בן זוג שיבין אותי והיה בוגר ולא ילדותי. נמאס כבר לחפש בחיי כול הקשרים שלי חוץ משתים התחילו בנט. אין לי מסגרת כרגע אז זה קשה. אוף מה לעשות=\

KבתאלK

New member
לפלפל

אני מחפשת עבודה בטירוף ולא מוצאת.. וחוץ מאחותי בת 18 אין לי חברות הם נטשו אותי. ולפעמים היא יוצאת עם חברות ולא נעים לי להידחף. אז אני די לבד :(

תעשי שיהיה נעים לך להדחף

אני מבין את הביישנות הזו אבל תראי שבמפגש איתן תשתחררי מהר מאוד. אתן כמעט באותו הגיל אז גם נושאי השיחה שחכן קרובים. לגבי עבודה, נסי להתקבל לשירות לקוחות של חברות כמו הוט ואורנג'. לא מסובך להתקבל.

תנסי בעוד מקומות

לא מתייאשים אחרי נפילה אחת. לפני הרבה מאוד זמן עברתי את יום המיון של נטויז'ן, בסוף לא עבדתי שם. עברתי גם את המבחני קבלה של בנק לאומי(מבחנים של 7 שעות). אל תתיאשי, אגב...יש עוד המון משרות. אחרי התיכון עבדתי בעבודות כמו שטיפת כלים, פיקולו ושאר דברים והכל כי רציתי לעבוד.

שירלי232

New member
לא קל למצוא זוגיות יציבה וטובה

אבל..זה בהחלט אפשרי ולדעתי זה לא ממש משנה איפה מכירים,במיוחד בעידן של היום שיש הרבה אופציות שפתוחות בעניין הזה,אם באינטרנט ואם בפאבים וכו'. אל תחפשי את האחד שלך באופן שיתיש אותך.תצאי ,תבלי ותחיי את החיים,תצרי לך מסגרות לא רק בגלל מציאת בן זוג,אלא לצורך תעסוקה וכך תחשבי פחות על זוגיות כ"מרדף" ומשהו שחייבים לחפש כל הזמן.קחי את הזמן ותעריכי את עצמך עם או בלי בן זוג. בהצלחה ושבוע מעולה.

KבתאלK

New member
לשירלי

את צודקת בזה:אל תחפשי את האחד שלך באופן שיתיש אותך.תצאי ,תבלי ותחיי את החיים אני מחפשת יותר מידי אבל אני כרגע במצב של לבד בגלל שאין לי חברות אני מעמינה שברגע שתיהיה לי מסגרת אני יכיר יותר ואז יצא יותר אני רק צריכה למצוא עבודה. הבעיה שלי שברגע שאני מכירה מישהו יש לי ציפיות גבוהות

בא לבד2

New member
את עוד ילדה מה הלחץ?

צאי תבלי.תהני מכל רגע.ברגעים שהכי פחות תצפי לזה זה יגיע ובענק..

KבתאלK

New member
תכלס באמת מה הלחץ

כנראה אני צריכה קצת לבד וללכת יותר לאט והפסיק לחפש כול הזמן. לתת לזה לבוא לבד "ברגעים שהכי פחות תצפי לזה זה יגיע ובענק.. "

ש חף

New member
תשחררי

כל האנרגיות האלה מיותרות לא מביא לשום מקום כדאי לך להכיר טוב את עצמך לפני שאת מכירה עוד אדם תשקיעי בדברים שטוב לך איתם בלי חיפושים,פשוט לחיות...

למעלה