מממ... התגעגעתי...

פאקא

New member
מממ... התגעגעתי...

חזרנו בסופש מחופשה של שבוע, חופשה מקסימה של חול לבן וים כחול, הקטנה נהנתה מאד והיה מקסים. אבל מודה שאני לא הצלחתי לשקוע בנירוונה הדרושה, אפילו אם לא יודעת לגמרי להסביר לעצמי... בכל זאת שמחה שעשינו את זה רגע לפני ה"בלאגן" ועכשיו מתוך הבלאגן - אתמול יומולדת שנתיים, הופה היי, קשה להאמין איזה ילדה גדולה יש לי, החגיגה למשפחה תיהיה בשבת כך שזה עוד לא נגמר ומרררגש. אנחנו מתכננים בראנצ' משפחתי מורחב. מה אתן עשיתן בגיל כזה? הצעות קולינריות קלות (!!) ישמחו אותי מאד. אתמול גם היה היום הראשון בגן, אמנם רק שעתיים ובנוכחותי המלאה ובכל זאת. היא השתלבה מאד יפה, השתתפה בפעילות והיתה לי נחת
. ובנוסף מתחילה את הטיפול המיוחל, שאני כבר מחכה לו כמה חודשים ובונה עליו יותר מדי ציפיות... כרגיל זה מגיע בזמן הכי פחות נוח שאפשר, כי הטיפול ייפול על כנס שהייתי אמורה להשתתף ולהציג בו ועכשיו אני הולכת להבריז
אבל אני פשוט לא מסוגלת לדחות את הטיפול בעוד חודש... ועוד לא דיברתי על הלחץ בעבודה והצורך למצוא סידור לילדה כל יום כיון שהיא עדיין לא נשארת בגן יום מלא, ברררר אז מזל שיש לי כמה תמונות פסטורליות מהחופשה להרגיע את עצמי מדי פעם... פאקא

happy

New member
איפה היתם../images/Emo35.gif

איזה תמונה מדהימה. וואו מזל טוב ליום הולדת שנתיים.

פאקא

New member
כן היה אחלה

היינו במלדיבים וניצלנו ממש ברגע האחרון את העובדה שהיא עוד לא בת שנתיים.... וכיון שהתלהבת, אז עוד אחת :)

הכי חשוב: בהצלחה בטיפול../images/Emo70.gif

בראנצ זה אחלה. לטעמי, אלוף אלופי הבראנצ הוא הג'חנון (פלאס ביצה קשה פלאס רסק). בנוסף, בוקרסים, גבינות שונות, פשטידה או שתיים אפשר לזניה וסלט ירוק. עוד לחם וחומוס טחינה ואת מסודרת. וכמובן, עוגה לכלת השמחה. ברוכים השבים!

פאקא

New member
תודה! - גם אני מרגישה שזה הכי חשוב

אבל גם מתבלטת לגבי זה, כי זו שכבר כאן ועושה הרבה טוב יותר חשובה... בכל אופן הטיפול יושב עליי מאד כבד הפעם, לפחות בינתיים. אבל הבראנצ' בטוח יהיה אחלה
מסוג הדברים שקשה לפספס, במיוחד עם מזג האויר הנוכחי פאקא

קיטי08

New member
פאקא חמודה

איזה נוף וכמובן מזל טוב וכמובן הצלחה בטיפול (אולי זה טוב שיש עוד דברים (מחלק קצת את החרדות). אנחנו חגגנו שבוע שעבר יום הולדת לעמרי בסגנון איטלקי משהו, אנטיפסטי, 2 סוגי פסטה, סלטים. נאכל בהצלחה. ברוכה השב

פאקא

New member
מממ... אני תמיד מתלבטת לגבי אנטיפסטי...

אני מאד אוהבת. כאילו מאד פשוט אבל כדי שייצא טוב צריך נראה לי לדייק. ובמטבח אני לא כל כך טובה בלדייק... אבל אולי באמת... מה הטיפ שלך לתוצאה מוצלחת ? ותודה! פאקא

קיטי08

New member
אני ודיוק זה הפכים

אני מזליפה שמן זית (זה כנראה הטיפ הכי חשוב), מלח גס פלפל, מפזרת רוזמרין, טימין וביום טוב אפילו מוותרת על שום. הכל חוסל (בטטות, פטריות חצילים, פלפלים, בצל, קשואים) בכל מקרה, הרבה הנאה

מקוםבלב

New member
היי פאקא,

נראה מקום מדהים "כמו בסרטים". מאחלת לך המון המון הצלחה בטיפול הקרוב. לגבי יום ההולדת, לכי על דברים קלים וטעימים שאת יכולה להכין מראש ופחות להסתבך ביום האירוח.פשטידות, סלטים לחמים טובים או פוקאצ'ה. גם אניפאסטי נשמע טוב ותמיד הולך. אל תגזימי עם הכמויות. תמיד נשאר מלא. סלט פירות תמיד הולך ועוגה לילדה. כמה אנשים תהיו? אם את צריכה מתכונים או עזרה בשמחה. (בגילגול הקודם הייתי בעלת קייטרינג ) לילה טוב.

פאקא

New member
הי קיטי (ונאשא שימי לב)

העוגה של נאשא (שוקולד של התמגוצ'י) בתנור המבחן מחר (נאשא, זה המבחן שלך לא שלי למקרה שלא הבנת)... הקניות הושלמו הבוקר כשבעלת השמחה בילתה בגן!! יום שישי ראשון בלעדיה!! הכניסה לגן עוברת לגמרי חלק, אני מתחילה לחשוש שאולי חלק מדי, יש כזה דבר?? זהו, יהיה כיף מחר, אני עוד אדווח ומקוה שגם יהיו תמונות (רק שלא תצפו ליצירות של נאשא, אני גרועה בכאלה...) וקיטי - אפשר ככה בשקט בשקט ובקטנה ללחוש לך סוג של מזל טוב? איי איייי אני מאד זהירה, אבל הלב שלי הרביץ קפיצה .... פאקא

קיטי08

New member
כן כן

מתקשה להשאר אופטימית, אבל בנתיים כן. לגבי הגן, יש כאלה שיש להם הצתה מאוחרת, בהתחלה נגנבים ואח"כ פתאום מבינים שזה סידור קבוע..ואז...יש להם מה להגיד על זה. בכל מקרה זה סימן שהיא במקום שטוב לה. שיהיה במזל

פאקא

New member
אם את מרשה, אני אהיה אופטימית בשבילך...

או לפחות אשא איזו תפילה עבורך מדי פעם.... (תפילה חילונית כזו אבל בכל זאת) היום היה נהדר היה ההממווןן אוכל, אוירה נהדרת וסבבא... חשבתי להעלות תמונות, אבל אני שפוכה ברמות על, אז דוחה לבינתיים ולגבי הגן, כן כולם מזהירים אותי מהרגע שבו יפול לה האסימון, מניחה שיקרה השבוע... מקוה שלא יהיה דרמתי מדי לילה טוב... פאקא

קיטי08

New member
תודה

אני משתדלת להצמד לעובדות, אשמח אבל לאופטימיות ובודאי לתפילות (החילוניות). שמחה שחגגתם בהנאה היום ולכי תדעי אולי היא תפתיע אותך ותמציא דרך הסתגלותית משלה? שיהיה שבוע טוב, מחכה לתמונות ולילה טוב...מלא חלומות יום-הולדת...

למעלה