מממ....השבוע בשברולט..

• פותח הנושא loca
  • פורסם בתאריך

jamesT

New member
יש הופעה של אינפקציה בצוללת!

אתם בטח לא מתים עליהם אבל זה הולך להיות הופעה אכזרית כי הם גדלו בצוללת! אז הם ירביצו את זה חזק.

loca

New member
מממ....השבוע בשברולט..

השבוע ב27/9 תיערך במועדון ה"שברולט" מסיבה מיוחדת לרגל סיום חופשת הסוכות (הבאה עלינו לטובה כמובן). תהיינה 2 רחבות: הרחבה המרכזית-D.J yoss Alternative rock,Funk metal,Punk rock,Metal,רוק ישראלי. רחבת שאנטי- D.J עמוס בלאגן שאנטי,רגאיי והיפ הופ. נרגילות חופשי. על הבמה יוקרנו קליפים. open doors 24:00 כניסה באופן חד פעמי : 15 ש"ח (לנכנסים עד השעה 1:00) ! מועדון ה"שברולט"-רח´ המנור 9 א.ת חולון לברורים והסעות-054505289 מורן. פורום ה"שברולט": http://1314.hydepark.co.il לתגובות,בקשות והצעות נישואין- [email protected]

AranZ

New member
אינפקציה!!

אינפקציה - הצוללת הצהובה - שישי 18.10.02 שעה 22:00 (47-62 ש"ח)

יא אינפקציה!!!!

אני הולכת! אני הולכתתתת ועכשיו ג´קאס אז שלום אנשים טובים שכמותכם

../images/Emo166.gifה-ו-פ-ע-ה../images/Emo166.gif../images/Emo55.gif

אביב גפן והתעויוט
ב-27.09.02 במועדון התיאטרון מחיר כניסה 120 ₪ וזייהו.... ..........

עטלף77

New member
מנפלאות השרשור ../images/Emo9.gif

מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה

גיא99

New member
הופעה של נועם רותם מקרח תשע

"....רוצה להיות איתו לנצח , אז וודאי אשא אותו לבטח לבעלי ונחיה ביחד כמו בעל ואישה...." אהלן לכולם, רציתי לספר על הופעה מדליקה שתתקים מחר, ביום חמישי, 26 לספטמבר, בשעה 9:30 ברחוב בנימין 4 , רחובות. נועם רותם מקרח תשע ויחממו אותו שתי להקות תל אביביות כרטיס עולה 25 שח´ לפרטים : גיא 050-642004

Xenophobe

New member
אם הייתי נכנסת מוקדם יותר...

אז הייתי מגיעה להופעה! אוף עד שיש הופעות באזור... כ"כ מתאים לי לפספס את זה... זה היה בהפוך על הפוך נכון? נראה לך שהם יעשו שם שוב משהו בסגנון?

AranZ

New member
אנשים!!! מופעים בצוללת בירושלים!!!

שוטי הנבואה - הצוללת הצהובה - שלישי 1.10.02 שעה 21:00 (62-47 ש"ח) מוניקה סקס - הצוללת הצהובה - שישי 4.10.02 שעה 22:00 (67-52 ש"ח) הדג נחש - הצוללת הצהובה - מוצ"ש 5.10.02 שעה 22:00 (62-47 ש"ח) קורין אלאל - הצוללת הצהובה - מוצ"ש 12.10.02 שעה 22:00 (57-72 ש"ח) שוטי הנבואה - הצוללת הצהובה - שלישי 15.10.02 שעה 21:00 (47-62 ש"ח) עברי לידר - הצוללת הצהובה - שישי 25.10.02 שעה 22:00 (62-77 ש"ח)

כמה הערות על שרשורים והופעות

כמו שאתם כאן בשרשור שמעלי יש בפורום המון הודעות על הופעות, מסיבות, אירועים וחיות אחרות שקשורים מי פחות ומי יותר לנושא הפורום. ההודעות האלה הן דבר מבורך והם בהחלט תורמות לפורום, רק יש לי בקשה - תשרשרו ברגע שיש המון הודעות בעלות נושא זהה מפוזרות ברחבי הפורום זה סתם עושה בלאגן. נקודה נוספת היא שכשמשרשרים אז מקפיצים הודעות אחרות על הופעות ועוזרים לפרסם אותם. עוד נקודה היא שאני מבקש מכל מי שמעלה הודעה על הופעות להעלות אותה גם כהצעה לאירוע בלוח אירועים (אם מישהו אחר רואה את ההודעה והאירוע עדיין לא נמצא בלוח הוא יכול גם כן להציע אותו) זה יוריד לחץ ממני ומדודי (שנמצא כרגע בטיול ומוסר ד"ש לכולם) וככה אולי ישאר משהו שפוי מאיתנו
בתודה גל מנהל פורום רוק ישראלי

עטלף77

New member
על שרשור לא שמעת../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

אם אתה עושה את עוד פעם אחת אני יורה לך ברגל

למעלה