מממ....השבוע בשברולט..

• פותח הנושא loca
  • פורסם בתאריך

loca

New member
מממ....השבוע בשברולט..

השבוע ב27/9 תיערך במועדון ה"שברולט" מסיבה מיוחדת לרגל סיום חופשת הסוכות (הבאה עלינו לטובה כמובן). תהיינה 2 רחבות: הרחבה המרכזית-D.J yoss Alternative rock,Funk metal,Punk rock,Metal,רוק ישראלי. רחבת שאנטי- D.J עמוס בלאגן שאנטי,רגאיי והיפ הופ. נרגילות חופשי. על הבמה יוקרנו קליפים. open doors 24:00 כניסה באופן חד פעמי : 15 ש"ח (לנכנסים עד השעה 1:00) ! מועדון ה"שברולט"-רח´ המנור 9 א.ת חולון לברורים והסעות-054505289 מורן. פורום ה"שברולט": http://1314.hydepark.co.il

Mohawk Tom

New member
וואלה אמנזיה אחים שלי!!! 27/9 01:00

טוב קיצר יש ערב סיסטם באמנזיה באזור תעשיה הישן בראשון לציון(אל תדאגו יש רק כמה שירים יותר של סיסטם). עכשיו על אחריותי יש 2-3 שירים של נירוונה בשברולט אין והייתי שם פול אתם יכולים למצוץ ולא תקבלו שום שיר של נירוונה. עכשיו מוזיקה הכי שווה שיש אלטרנטיב מטאל, אלטרנטיב רוק, גראנג, רוק ישראלי, פאנק רוק, אלטרנטיב פאנק וכל הדברים םהטובים. בשברולט אומרים שיהיה פאנק רוק... עובדים עליכם!!! אומרים שיהיה מוזיקה טובה... עובדים עליכם!!! הדי גיי כלכך חרא אפילו האנשים של השברולט שונאים אותו ובאמנזיה יש די גיי חדש - די גיי ירון הוא עשה 4-5 מסיבות וביקורות פיצוץ ואני הייתי במסיבות שלו והוא מתקלט פיצוץ! רוצים פוגו אמיתי בשברולט לא תקבלו!!! באמנזיה כן!! אני הייתי בשברולט לפני שבועיים נכנסתי לפוגו ובגלל שזה כזו שכונה שמה הם הולכים 17 על אחד(היה סה"כ 20 אנשים במעדון כי זה מועדון ריק - ובדוק שאין ערב שבאמנזיה אין פי 2 מהשברולט וגם אנשי השברולט יודעים זאת,אין ערב באמנזיה שיש מתחת ל150 איש זה גם מקום הרבה יותר גדול) באמנזיה לא ילכו כולם על אחד!! באמנזיה פוגו זה בישביל הכיף והסבבה לא בישביל להראות כמה אתה הומו כמו בשברולט! באמנזיה יש שתיה חינם אם זה קולה או אם זה טקילה או כל מה שבראש שלכם. יש רחבת מטאל רחבת ראפ והיפ הופ ועוד רחבת נרגילה למעלה נרגילה חינם!!! מלא ספות ומקום לשבת ולהתמזמז ואם למישהו בא שיר מסוים שיביא אותו על דיסק ויגיד לי ואני אסדר אותו בישבילכם! קיצר 30 ש"ח כניסה ומי שרוצה יש ב10 ש"ח הסעה מהתחנה הישנה בראשון לציון, הלוך + חזור! אני לא יחצן של האמנזיה או עובד איכשהו צל האמנזיה ואף אחד לא ביקש ממני לפרסם אני מפרסם בישבילכם כדי שפורום נירוונה(השול) יהנה בשישי הקרוב אז אל תחשבו שאני מחרטט לכם כי אין לי סיבה! יחצנים מחטטים וזה עובדה אבל אני לא יחצן ואין לי סיבה לשקר! קיצר אמנזיה בטוח!! אם בא לכם להנות בשישי.

מה זה, מלחמה??

Lolla Bunny

New member
יא חתיכת אדיוט!!

א. איזה שם טוב אתה מתכנן להוציא לאמנזיה אם אתה אומר שיש ערב סיסטם אבל רק כמה שירים של סיסטם??? הרי יכול להיות שעוד שבועיים יהיה ערב נירוונה באמנזיה ואז אתה בטוח לא תגיד שיהיו רק כמה שירים נכון?? אתה תגיד שהדי ג´י המתרומם ישים רק נירוונה נכון?? ב. בשברולט שבוע שעבר נכנסו למעלה מ200 אנשים ואני יודעת כי הייתי שם אתה לא יכול לבוא למסיבה אחת חלשה ולהגיד שככה זה כל הזמן ג. אתה אומר שאין פוגו אמיתי בשברולט?? הרי תמיד אתה יוצא נפגע כשאתה בא...תכיר בעובדות בנאדם הם עושים את הפוגו עליך!!! ואני יודעת כי הם החברים שלי. וחוצמזה תמיד כשבאים כמה מתרוממים כשהאמנזיה סגורה לעשות בלאגן הם הולכים מכות עם הקבועים בשברולט ות-מ-י-ד יוצאים חצי מתים אז תשים לב למה שאתה אומר ד. עם חרטטנות כמו שלך..הרי זה ברור שאתה האמ אמא של היחצנים...אני לא יודעת מי המסטול שקיבל אותך למגמת קולנוע כי אתה שחקן אחושרמוטה גרוע.. ה.אם אתה מיחצן מועדון אתה אמור להזכיר את הדברים הטובים שבו ולא הגרועים במועדונים אחרים..אם אני מיחצנת את השברולט אני לא הולכת להגיד כמה האמנזיה דפוקה והקומפורט והקומה דפוקים.. ו. אתה לא בא לשברולט יותר כי הוא כלכך גרוע..אלא כי אנשים פשוט לא אוהבים אותך שם.. ז. מאז שעזבת יש תקליטן חדש אז תברר פרטים לפני שאתה דופק לאנשים תשכל..עד כמה שאתה בעצם מסוגל לגרום לאנשים להאמין לאדיוט כמוך.. אז בקיצור...שתוק!

anna2045

New member
טום חלאס עם הזיוניי שכל

א."יש ערב סיסטם..."אבל אין שירים של סיסטם מה ניסגר???איזה מין מועדון שעושה ערב של להקה וכמעט לא סם שירים שלהם?כאילו מה כדי להוציא שם טוב???אם כבר שם אז למה סיסטם??? ב.על אחרויותך???סליחה?2-3 שירים של נירוונה?אני שמה כל מסיבה ויש יותר מ-3 שירים אתה בכלל לא בא מאז שהחליפו די ג´י מכאן נובע שהאחריות שלך פגה. ג.אולי אתה יכול למיצוץ ואולי אתה כבר מוצץ. ד.בשברולט לא סמים פאנק מסיבה טובה...אנשים בשבי לא אוהבים פאנק!!!!!!!! ורגע אתה אומר שלא סמים מוזיקה טובה?מי אתה שתגיד מה מוזיקה טובה ומה לא ודרך אגב סמים בשבי מה שסמים באמנזיה רק עם שיפורים. ה.אנשים של השברולט לא שונאים את הדי ג´י! אולי אם היו מכניסים אותך שדרך אגב בגלל ששונאים אותך שמה לא רוצים להכניס אותך בכלל היתה סם לב שיש די ג´י חדש. ו.ואו הדי ג´י עשה 4 מסיבות טובות פשששש רמה של ביוב!די ג´י יוס עשה 20! ז.טום,נשמה מזיינים אותך בפוגו!אתה יוצא מדמם משמה כי אתה אפס!ועשים שמה פוגו עליך כשאתה בא!ורגע רגע אתה אומר שבאמנזיה יש פוגו רצחני אז כאילו מה אנשים באים כדי לקבל מכות? ח.יש אנשים רק כשאתה בא אתה מבריח אותם! ט.טום אם כבר אתה מזכיר הומו ולהראות שאתה הומו...אתה הומו???ואם לא למה אתה מדבר על הומואים כל כך הרבה? י.אמרת שתיה חינם כן...טקילה כן...תשמע אנשים באמנזיה בגיליים של 15-17 אין להם 18 מכאן נובע אין להם טקילה! כ.ואו יש איפה להתמזמז חזרנו לגנון ואו פי...תגיד אמרת שאפשר להביא דיסק...כן ...איזה מין מועדון זה אם צריך להביא את השירים מהבית? ל.אתה יחצן גרוע!!!הוצאת לי תחשק ללכת לשמה ! בקיצקצ אתה לא עוזר לאמנזיה אתה מפיל אותה כי אתה לא אומר כמה האמנזיה טובה אתה אומר כמה השברולט גרוע...אתה יודע מה ..סבבה אז בואו כולם לקומה!מועדון נפלא! טוב טום תעשה טובה ותיסתום!

FlamMAble

New member
לאנה וללולה... הודעות כאלה הייתי

מוחקת אבל לא רק מוחקת, גם חוסמת בפניכם את האפשרות להיכנס לפורום. ולמה? כי כל ההודעה שלכם מלאההההההההההההה קללות וזה נגד החוקים בתפוז ועכשיו למה אני לא אמחק, ולמה אני לא אסלק אתכן לצמיתות מהפורום 1.כי זה אף פעם לא קרה... פעם ראשונה שזה קורה, אולי זה ילמד אחרים לא לעשות את זה להבא.. (כן מקללים פעם פעמיים, "אדיוט" או "טיפש" אבל בכל שורה יש לפחות 3 קללות!!!) 2.כי אתן סתם ילדות קטנות שרבות על מי יותר טוב, שברולט או אמנזיה והייתי בשניהם ואני יכולה לספר לכם שהכל אותו חרא.

Lolla Bunny

New member
אוקיייייייייייי

אז ככה לא ידעתי שאסור לקלל, אחרי הכל זה פורום נירוונה ולא פורום בארני..אבל עזבי את זה בכל שורה אין 3 קללות. ואני יודעת שניסית להגזים "קצת" כדי להאדיר את החשיבות שיש לקללות, אבל הגזמת בגדול וזה ממש לא לעניין, כי יש 5 קללות בכל ההודעה שלי, אז קחי את הפעם-פעמיים שמותר ותוסיפי עוד 3 כי הייתי ממש בעצבים עליו. אני לא יודעת מה עם אנה, אבל אני בהחלט לא מתווכחת על מה יותר טוב השברולט או האמנזיה, וזו בכלל לא הנקודה שלי ככל ההודעה. הנקודה שלי הייתה שאני מכירה את טום, ואני יודעת טוב מאוד למה הוא לא בא לשברולט יותר, וזה לא כי הוא גילה את נפלאות האמנזיה. אם בא לו על האמנזיה והוא מייחצן והכל אז סבבה לו אבל הוא לא צריך ללכת ולהשמיץ סתם את השברולט. אם הוא לא היה שונא את האנשים שהולכים קבוע לשברולט - כולל את ההנהלה והצוות - הוא לא היה מתאמץ כלכך לדבר על כמה השברולט פה והשברולט שם והיה מתרמץ לשבח יותר את האמנזיה. וחוצמזה, אני לא כלכך אוהבת את השברולט כי זה אחלה מקום, אלא כי כל החברים שלי הולכים לשם כמעט כל שבוע, וזאת הסיבה שאכפת לי כלכך. המקום באמת עובר שינויים עצומים, ומרגיז אותי שסתם אחד עם איזה מטען רגשי שלא אמור לעניין אף אחד בא ומנסה להרוס את העבודה הקשה של אנשים מסוימים. אני מקווה שהבהרתי לך את הנקודה, אני לא נוהגת להצדיק את המעשים שלי אבל הפעם היה לי עניין אישי לגבי טום והשברולט.. LOLLA

FlamMAble

New member
עניין אישי לגבי טום תסדירי איתו ב

ICQ או במסרים אישיים ומזה לקחת את החמש פעמים שקילללת.... לחלק ל..2..להכפיל בשלוש !~??!?! אני לא עושה לך חשבונות! וגם לא היית צריכה לכתוב את המגילה הארוכה הזאת על למה קיללת קיללת וזהו! אם זה 1,2,3,4 או חמש פעמים זה עדיין לקלל!! ואני יודעת שלא ידעת שאסור לקלל... בגלל זה לא חסמתי אותך! וזהו.. הנושא סגור.

FlamMAble

New member
עניין אישי לגבי טום תסדירי איתו ב

ICQ או במסרים אישיים ומזה לקחת את החמש פעמים שקילללת.... לחלק ל..2..להכפיל בשלוש !~??!?! אני לא עושה לך חשבונות! וגם לא היית צריכה לכתוב את המגילה הארוכה הזאת על למה קיללת קיללת וזהו! אם זה 1,2,3,4 או חמש פעמים זה עדיין לקלל!! ואני יודעת שלא ידעת שאסור לקלל... בגלל זה לא חסמתי אותך! וזהו.. הנושא סגור.

anna2045

New member
תראי

כן היו קללות בהודעה לא ספרתי כמה כי באותו רגע זה לא עיניין אותי ממש ואת צודקת אנחנו יכולות לסדר איתו חשבון באייסי או משהו אבל אני לא אתן לכמו שנטע אמרה "לאחד עם מטען ריגשי" להרוס עבודה של אנשים! למה שלא תחסמי את ההודעה של טום אולי תשבי ותיספרי כמה פעמים הוא אומר הומו בתור קללה!אולי תספרי כמה פעמים הוא אומר חרא וזבל? לא מה פתאום שתעשי את זה... תראי אני לא באה להצדיק מה שכתבתי אני היתי יכולה לעשות את זה גם באופן פרטי לא היתי מודעת לחוקים שלכם ואני יזהר להבא אבל מה שטום עשה ממש לא בסדר!

jamesT

New member
יש להכניס נושא להודעה

אני יודע שזה לא קשור: אינפקציה מופעים בצוללת בצהובה בירושלים אז עם מישהו רוצה פרטים אז אני ישלח לו ותחשבו על זה אינפקציה לא מופעים הרבה אז זה שווה, והם גם ירושלמים במקור אז יהיה הופעה פצצה כי הם גדלו בצוללת! אז תבואו

Stillwater

New member
מפתאום!

אינפקציה פתחתיקוואים! (מפ"ת) אפילו יש להם את השיר המפורסם פ"ת!!!

למעלה