מממ.. היי לכולם

!adidas

New member
מממ.. היי לכולם ../images/Emo13.gif

היי תוכלו לראות פרטים אצלי אם תסתכלו... אני פה בהמלצת pedfoot&דורותי ו... התאהבתי בפורום הזה ואשמח אם תקבלוני לכת זו מצפה לתגובות

העצלנית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני בטוחה שתהני. וברור שנקבל אותך. אני דפנה אגב.

einzuc

New member
כולם פה מתקבלים בברכה

וב-
גדול (אם אני לא טועה), כל עוד אתה טוען לאי שפיות זמנית, צורך חזק לדפוק את הראש בדברים חזקים, והכי חשוב- לקרוא הארי פוטר... ואני חושבת שגם אתה רק אוהב לקרוא הארי פוטר זה יספק... לא? -עינת- *המכתב כתוב בלשון זכר אך מתאים לשני המינים*

Lady_Voldemort

New member
ווי קאאם אין אינסיינטי

כמו שהבנתה.... אני אורה בת 14.5 והפרטים שלי הם לא שקר רק הפרטים האישיים... נו באמת אני בת 57? טוב בעצם מי יודע כל אחד והסטיות שלו אני להתחזות לבת 57 ו מישהו אחר לראות טלאטביז... *מסתכלת על כולם* הלורד מיצי שולט!!!

einzuc

New member
אני מוחה!

אני לא רואה טלטאביז! יש גבול! חוץ מזה כבר לא משדרים טלטאביז... *מוחה דמעה...* -עינת-

!adidas

New member
המממ....

אם לא תתנצל אני אודיע משהו שאתה מאוד לא רוצה שידעו אותו עליך... *צחוק מרושע* ואאאאאהההההה

רק חבל שאת לא יכולה מה????

צחוק אידיוטי למה אני צוחק????? לוניטיק אנא מחקי את ההודעה הזאת ואת הקודמת בהקדם האפשרי.... דורותי

!adidas

New member
ממממ... אם בא לכם...

שאני אגלה לכם משהו מזעזע על pedfoot&דורותי רק בקשו. . .

אהוי!

ברוכה הבאה...! אנוכי ליאת ואני טוענת לאי-שפיות תמידית...אפשר לומר שאני מזוכיסטית (ראיתי בלתי שביר עד הסוף...! ארג!) ואני אוהבת לדפוק את ראשי בדברים חזקים ולומר "או דה שיים" או "או, דה הורור" או כל משהו בסגנון....כן, זו אני....*בורחת* -ליאת-

למעלה