מממ הופעות!

urimz5

New member
התייאשתי

לילה טוב כפרעלייך,אולי באיזה מפגש אני אבדוק את זה,אחרי הכל צריך אדם חכם...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחח נו אתה צודק../images/Emo70.gif

אני לא חכמה במיוחד אז למה לצחוק עלי?? אם היית כמוני חח סתם לילה טוב מאמי

אביבוש7

New member
ראית איזה מאמצים היא עושה!

נו טוב מי לא היה הופך עולמות כדי לבוא לראות אותי חחח

מה הרמזזזזזזזזז? אההההה?

כולם מתלוננים שאני לא באה תבואוווווו אלייי כולם מוזמנים מסיבה אצליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אביב את תהי מאורחי הכבוד הוי אי פי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אביבוש7

New member
חחחח כפרה עלייךך נשמה שלי את!

ליאתייי אני עוד אפתיע אגיע לרקיע...חחח וואאייי השעה חירפנה אותי.. ומחר יש לי משחק חשוב...לקחנו אליפות ומחר משחק אחרון! בהצלחה לי! ליאתיייי מבינה ברמזים אההה נשמה שלי...התגעגעתי אלייךךך וברור שאני אהיה מאורחי הכבוד, אם לא אני אז מי כן...חחח

חחחחחחחחחחחחחח בהצלחה קודם כל!!

ומזל"ט על האליפותתתתתתת יש מייקל ג'ורדון חחחחחחחחחח (מנסה להראות שאני מבינה בכדורסל חחחחחחחחחחחחחחחח)... ובטח שאני מבינה רמזים למרות הפיגור השכלי שלי מאמי אל תשכחי שהתגברתי על זה ואני עדיין מצליחה לקלוט דברים לאט לאט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי וואי השעה הגיעה חחח סתם סתם חס ושלוםםםםם!! אני תקינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אביבוש7

New member
חחח תקינה?! אם את רוצה...

נוכל לשלוח לך טכנאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואאייייי ליאתי אני מתה עלייךך יאללהה עפתי לילה טוב לכולםם... ורותם אני אוהבת אותך אל תשכחי! חחחאיזה מאמי את!

חחחחחחח אביביייייי

בעזרת השם תסריטי ליייייי חחחחחחחחחח!! ואני מקווה מאוד שלא תבוא שליחה אני מה זה לא בקטע... אה .. עוד משו.. אני רוצה את זה באקספרס;) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אביבוש7

New member
ליאתי ספיישל עד אלייך!

אבל למה למה גילית לכולם...חחח סתםםםם אנשיםם לכו לישון כבר!

../images/Emo210.gif../images/Emo180.gif יאאא ב-16 למאי../images/Emo3.gif

רק אם הייתי הולכת לשם
זו הייתה מתנת יומולדת מושלמת

urimz5

New member
כשתהיי בת 16

כמה בדיחות יספרו עלייך...כאילו 16 למאי (למי שלא הבין)

שלום לכולם...

צהריים טובים לכלל מעריצי מאיה בוסקילה... מישהו יודע היכן מאיה מופיעה ביום העצמאות?

למעלה