מממ דומה אה...
M matan 18 New member 5/2/05 #2 מעניין איך שהשיער שלהם מפוזר בדיוק באותה צורה.... פשש גוקו גנים חזקים.
G gokussj2 New member 5/2/05 #3 כן חחח אני דווקא התכוונתי לפוזה הדומה שהם עושים כששניהם נלחמים בטורניר העולמי.
M matan 18 New member 5/2/05 #4 פוזה אמורה להיות דומה... אחרי הכל זאת אומנות לחימה דומה.. נצל"ש ציור של גוקו סופר סאיין.
G gokussj2 New member 5/2/05 #5 יפה פוזה , הם פשוט נראים אותו דבר כשהם עושים את זה , וגם לא כולם עושים את זה בטורנירים ככה ש...
K Kingeh New member 6/2/05 #6 יש קליפ של דרגון בול זי שמראים את שניהם כאילו מודבקים אחד על השני... קטע חזק
F fgfgf New member 8/2/05 #9 אם האתר שאז הבאתי מי שמשיג שיעלה למי שאין תאתר אז זה זה לא צריך לתת אמייל www.yousendit.com
ק קרייטון New member 8/2/05 #10 המפ. תנוחה? זאת קידה. עזוב אומנות לחימה, זה מה שעושים לפני תחילת הקרב ויהי מה.
G gokussj2 New member 8/2/05 #14 סבבה , תראה שרק גוטן... ואגב דיברתי בכלליות תראה שבכל הטורנירים עושים את זה רק גוקו (בדרגון בול) , גוטן ופאן (נדמה לי)
סבבה , תראה שרק גוטן... ואגב דיברתי בכלליות תראה שבכל הטורנירים עושים את זה רק גוקו (בדרגון בול) , גוטן ופאן (נדמה לי)
G gokussj2 New member 8/2/05 #12 העניין הוא גם לא הקטע של מה הם עושים אלא כמה שהם דומים כשהם עושים את זה