מממ בקשה מוזרה...

MrsBrownstone

New member
מממ בקשה מוזרה...

מישהו יכול להגדיר לי גראנג'? חח
אבל ממש להגדיר ! כי כל אחד טוען שזה משהו אחר ... אה ודוגמאות וכזה של כל מיני להקות מאוד יעזרו תודה

Tommy The Cat

New member
אולי במקום ישר לשאול...

תחפשי קצת בעמודים הקודמים, או בשדה חיפוש בצד שמאל למעלה של הפורום, בבקשה. במקרה הזה היו כמה דיונים על גראנג' פה בזמן האחרון, והיו הגדרות טובות. הנה דיון על מה זה גראנג'. בהצלחה.

On23

New member
תשובה..

קודם כל, הנה הסבר על מוזיקת הגראנג מויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%92%27 והנה להקות גראנג' מומלצות (+המלצות לאלבומים): פסט מנהלים יקרים אנחנו מקבלים שאלות רבות על המלצות ללהקות גראנג' לאחרונה. מה בדעתכם לשים את זה בטאג ליינס? Mudhoney Melvins Blind Melon Alice In Chains Soundgarden Pearl Jam Mother love bone Temple Of The Dog Screaming Trees Hater Mad Season green river L7 Kyuss אלבומים מומלצים Pearl Jam: Ten Vs. Yield Vitalogy Alice In Chains Facelift Dirt jar of flies sap האנפלגד alice in chains Soundgarden: screaming life/fopp louder than love ultramega ok badmotorfinger down on the upside Temple of the dog Mother love bone: Apple mudhoney: Superfuzz Bigmuff plus Early Singles Every Good Boy Deserves Fudge Green River: Dry As A Bone / Rehab Doll Murray Street Screaming Trees: Uncle Anesthesia Sweet Oblivion Clairvoyance Dust Blind Melon: Soup blind melon Hater: Hater The 2nd L7: The Beauty Process (צ'טערת זה היחידי ששמעתי עד כה אז אני לא יכולה להמליץ על עוד) Mad Season: Above Melvins: Stoner Witch Houdini Jerry Cantrell: Boggy Depot Degradation Trip קרדיט לניקול (גין גריי).

הוד11

New member
לא התכוונתי

למה לא רשמת אותם בלהקות ואלבומי גראנג' שרשמת למה הם לא קיימים אצלך ברשימה

On23

New member
כי היא בטח מכירה אותם, ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, אני לא רשמתי את הרשימה הזאת.

א. אני זאת שרשמה את הרשימה

הוא רק העתיק אותה. ב. אתה יודע שאאני לא מעריצת נירוונה גדולה לכן גם יהיה לי קשה להמליץ על להקה שאני לא ממש מקשיבה לה יש פה לא מעט מעריצי נירוונה שיכולים לעשות את העבודה יותר טוב ממני :)

zoe80

New member
לט יודעת אם לקרוא לזה מעריצה,

אבל מכירה ואוהבת, אם כי יוצר לי אולי פעם בשנה להקשיב לנירוונה, ככה זה שמתבגרים- מחפשים דברים יותר....יותר. אבל תמיד אוהב אותם. לא משנה. Bleach- הכי טוב והיכ אמיתי nevermind הכי מיינסטרים In Utero יש כמה יציאות טובות MTV Unplugged שנייה אחרי ה...הכי קל להתחבר למי שלא אוהב רעש From the Muddy Banks of the Wishkah - לייב וטוב

On23

New member
Bleach, ../images/Emo45.gif

האלבום שאני הכי אוהב שלהם, מוזיקת גראנג' במיטבה!

למעלה