מממ, אנשים..

HuGo Hell

New member
כמה ימים לפני היומולדת שלי.. ../images/Emo1.gif

שבוע בידיוק מהיומולדת שלי
חבל שאני לא אבוא
... זה ממש רחוק בשבילי... אלא אם כן ללין תהיה הסעה ואני אוכל לבוא איתה

ketty the sheep

New member
כן

והמפגש לא יהיה אצלי בבית (אלא אם כן תרצו לקפוץ לבקר, זה 10 דקות מהתחנה המרכזית
), הוא יהיה בתחנה המרכזית של אשדוד ובקניון החדש (מרחק מעבר חציה משם.. באמת, רק צריך לחצות את הכביש!
)

Marsha Figg

New member
אשדוד זה דיי רחוק...../images/Emo54.gif

ועוד ירושלים זה עוד קרוב, יש מקומות יותר רחוקים... אם כבר לדעתי כדאי מפגש של יומיים או כלום...

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

- מפגש באיזור השרון
- מפגש פיקניק!
- מפגש בסוכות.
- תודיעי לי באייסייקיו כשהכל נקבע
תודה.

AGNET SHESH

New member
אהההההםם.... *רמיזה*

אתם כאילו מתעלמים בכוונה?? שנים שאני כותב שבסוכות אני מארגן מפגש בירושלים! אל תתחילו לשנות את זה.. גם אם יש אנשים שלא יכולים להגיע.. אם תעשו עוד מפגש בסוכות זה ידפוק את המפגש בירושלים שמתוכנן כבר שנים רבות.. בבקשה תשתפו פעולה ואל תדפקו את המפגש הזה בפעם המיליון וחצי! אני מבקש לנסות להגיע מי שיכול, מי שלא - יש מפגש בראש השנה אצל קטי אני חושב.. (תקנו אותי אם בוטל או שאני טועה). ובכלליות - נראה לי שמיצינו את איזור השרון.. אנחנו כל פעם נפגשים שם.. אולי כדאי לנסות איזורים יוצאי דופן לפעמים?

travlling light

New member
משה, יקירי, תפנים-

*ואני ממש ממש מצטערת אם אני מתיימרת לייצג את כולם אבל יש מישהו שחושב אחרת* ירושליים זה לא טוב. זה יחסית מסוכן, וזה יחסית רחוק. לרוב האנשים לעולם לא ירשו לנסוע לירושליים כדי לפגוש חבורת זרים שהם מכירים מהאינטרנט כדי להתפוצץ שם (וזה במקרה שלא יחטפו אותם או יאנסו אותם האנשים הרעים מהאינטרנט שההורים לא מכירים). אז נכון, זאת הבירה. ונכון, הודעת מראש ו"תפסת את התאריך" והכל, אבל אם זה פשוט לא טוב כמעט לאף אחד. אז לא עדיף לארגן מפגש שאנשים כן יכולים לבוא אליו ולא לבזבז חופשה טובה ללא מפגשפורום?! אז אולי פשוט תפתח שרשור "מי בא לירושליים" ונראה לפי זה אם (כמו שאני מאמינה) כדאי להפסיק לדבר על זה ולהתחיל לדבר על (סתם דוגמאות) הרצליה, ת"א, יבנה, רחובות, ראשל"צ, אשדוד או אפילו חיפה אם רוצים מפגשצפון. *לכל המקומות האלה מגיעה רכבת, בין השאר*

ganooov

New member
די עם הטיעון של ]יגועים. ../images/Emo13.gif

בירושלים היו פיגועים במידה זהה למה שהיה בתל אביב, וקניון מלחה בטוח בהרבה מעזריאלי (אי אפשר להכניס סכין למלחה, לעומת עזריאלי, שהייתי יכול להכניס נשק). אני לא אגיד כלום על הדברים האחרים, הם באמת בעייתיים.

BlueBeIl

New member
תראה,../images/Emo142.gif

כל הנתונים האלה לא ישנו את המסר שנצרב עמוק עמוק במוחותיהם של הורינו האהובים - ירושלים זה מסוכן ככה שלא משנה כמה תתעקש שזה לא, זה לא ישנה את העובדה שלהרבה אנשים לא ירשו ללכת לשם....

Mooa-Numi

New member
ומתי בזמן האחרון היה פיגוע בקדימה?

או באיזור? (וכפס הס לא נקרא.)

וונקי

New member
קדימה זה חור

למה שהיה שם פיגוע מי מכיר את המקום הזה בכלל זה חור באמצע שום מקום

YaLdoNet 4 EveR

New member
>../images/Emo2.gif ../images/Emo88.gif זונה ארורה!

חבל שהמחבל לא טעה בדרך והגיע אליכם.

למעלה