מה הקשר לקדימה?!
K Kryptonite New member 16/9/03 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif המממ, וכדי לצלם את המיוזיקל, נצטרך שפורומיסט חביב (מישהו אומר רוניגל? ) ינדב את ביתו למשך יומיים תמימים וקפדניים של צילומים. אז... המממ... הצעות? =)
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif המממ, וכדי לצלם את המיוזיקל, נצטרך שפורומיסט חביב (מישהו אומר רוניגל? ) ינדב את ביתו למשך יומיים תמימים וקפדניים של צילומים. אז... המממ... הצעות? =)
M Mical the III New member 17/9/03 #14 ../images/Emo124.gifמפגש אצלי!../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif לא רציתי עדיין להעלות את זה אבל אם כבר אז כבר. אני מתכננת מפגש אצלי בבית או בסוכות או בחנוכה, מה אתם חושבים?
../images/Emo124.gifמפגש אצלי!../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif לא רציתי עדיין להעלות את זה אבל אם כבר אז כבר. אני מתכננת מפגש אצלי בבית או בסוכות או בחנוכה, מה אתם חושבים?
ש שניש New member 17/9/03 #15 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif
ל לולו המשוגע New member 17/9/03 #16 היכן את גרה שוב? והאם אני אתקבל בברכה, למרות שאת ב-ט-ו-ח לא מכירה אותי |שאלה רטורית|
M Mical the III New member 17/9/03 #28 אני גרה במקום קטן בערך../images/Emo121.gif 10 דקות מרחובות (יבנה למי שמכיר...) ובבקשה תגידו לי אם זה רעיון טוב או לא כי נאי רוצה להתחיל להתארגן!
אני גרה במקום קטן בערך../images/Emo121.gif 10 דקות מרחובות (יבנה למי שמכיר...) ובבקשה תגידו לי אם זה רעיון טוב או לא כי נאי רוצה להתחיל להתארגן!
N Nymphadora Tonks New member 17/9/03 #19 ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif יש לי (ולדניעל) רעיון גאוני למפגש. אבל אני לא אגיד אותו כאן מסיבות שאני לא רוצה לפרט, אלא.. מחר, תשע בערב, מירק. לא לשכוח.
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif יש לי (ולדניעל) רעיון גאוני למפגש. אבל אני לא אגיד אותו כאן מסיבות שאני לא רוצה לפרט, אלא.. מחר, תשע בערב, מירק. לא לשכוח.
מ מיצי הפסיכופת New member 17/9/03 #22 אבל אין לי מירק ומחר אני לוקח../images/Emo108.gif את המחשב שלי לתיקון (סוף סוף) מה הסיכויים שתשלחי לי במסר
אבל אין לי מירק ומחר אני לוקח../images/Emo108.gif את המחשב שלי לתיקון (סוף סוף) מה הסיכויים שתשלחי לי במסר
מ מלאכית16 New member 17/9/03 #24 1. להילה אין מירק.../images/Emo110.gif 2. בסוכות אני אוכל להגיע למםגשין רק אם הם יהיו לקראת סוף סוכות. 3. הילה צריכה להקליט איתכם משהו, אז הכינו את עצמכם נפשית.
1. להילה אין מירק.../images/Emo110.gif 2. בסוכות אני אוכל להגיע למםגשין רק אם הם יהיו לקראת סוף סוכות. 3. הילה צריכה להקליט איתכם משהו, אז הכינו את עצמכם נפשית.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/9/03 #34 אני מצטרפת ל1 ו-2 |אבטיחחחחח| אין לי מירק ואני אוכל רק בסוף סוכות
F ffiendd New member 18/9/03 #44 נו מירק../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אל תקחו את זה בחשבון, לא לכולם יש מירק. חסל סדר התלהבות
M Marsha Figg New member 17/9/03 #35 ../images/Emo26.gifחשוב!!!../images/Emo36.gif בסוכות יש לי טיול סוכות- טיול ראשון שלי כמדריכה עם החניכים החדשים ליומיים, כנראה בין 14 ל-16 או משהו כזה. זה פרטים די מוקדמים, בכל מקרה: אל תעשו אז מפגשי פורומים, כל שאר החג אני פנוייה בינתיים, אז בבקשה לא באזור הזה. רחלי
../images/Emo26.gifחשוב!!!../images/Emo36.gif בסוכות יש לי טיול סוכות- טיול ראשון שלי כמדריכה עם החניכים החדשים ליומיים, כנראה בין 14 ל-16 או משהו כזה. זה פרטים די מוקדמים, בכל מקרה: אל תעשו אז מפגשי פורומים, כל שאר החג אני פנוייה בינתיים, אז בבקשה לא באזור הזה. רחלי
T travlling light New member 18/9/03 #45 ראשל"צ,יבנה, רחובות, מזכרת- הכל באותה סביבה... יבנה זה דווקא נוח בשבילנו, יחסית...
M Mical the III New member 18/9/03 #47 הלו! יש כאן יבנה! ../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif בבקשה תגיבו- אם יותר מ-5 יש מפגש אם לא... אז מיני מפגש!
הלו! יש כאן יבנה! ../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif בבקשה תגיבו- אם יותר מ-5 יש מפגש אם לא... אז מיני מפגש!