מממש חצי שורט פוזיציה השורט מ 863 גלום.
L loshri New member 8/10/06 #2 פניה נרגשת למעופניק ואבאס!!! שניכם בשורט והפורום משעמם מוות. שאחד מכם ישנה את הפוזיציה ואז יהיה פה קצת אקשן. תודה מראש!!!
פניה נרגשת למעופניק ואבאס!!! שניכם בשורט והפורום משעמם מוות. שאחד מכם ישנה את הפוזיציה ואז יהיה פה קצת אקשן. תודה מראש!!!
מ מעופניק האחד New member 8/10/06 #6 מעופניק לא בשורט! ................................ השוק לא רוצה לרדת, אז מה ראש בקיר?
מ מעופניק האחד New member 8/10/06 #7 חול המועד היא תקופה של עליות ת"א 75 מסמן כל היום את הכיוון אין פה שורטים בת"א, אני מתחיל לחשוב שעד שלא יהיה אזור השיא הקודם על המסך לא יהיו שורטים בשוק, פריצת 864 תתן איתות משמעותי לסברה הזאת
חול המועד היא תקופה של עליות ת"א 75 מסמן כל היום את הכיוון אין פה שורטים בת"א, אני מתחיל לחשוב שעד שלא יהיה אזור השיא הקודם על המסך לא יהיו שורטים בשוק, פריצת 864 תתן איתות משמעותי לסברה הזאת
מ מעופניק האחד New member 8/10/06 #9 זה לא מה שטענתי, אחרי שניפרוץ 864 זה יהיה איתות מעניין שיכול בסבירות לא רעה לתת את התרחיש של 900, אבל קודם 880 תהיה התחנה הבאה
זה לא מה שטענתי, אחרי שניפרוץ 864 זה יהיה איתות מעניין שיכול בסבירות לא רעה לתת את התרחיש של 900, אבל קודם 880 תהיה התחנה הבאה
L loshri New member 8/10/06 #11 סבירות נמוכה ל - 900 לפני מימוש ואני מוכן לשים על זה כסף! בעצם כבר שמתי!!