מממצב??

Eowyn of Rohan

New member
היה כיף להביא את זה לבצפר

ולבהות בו בשיעור ספרות המשעמם
.

aniviel

New member
הנה יצירת האומנות שלי ../images/Emo6.gif חח

דנה, ד"א, הייתי צריכה להביא לליאת אז כשהיינו אצלה גם את הוידאו שחברה שלי צילמה שג'וני מולנו!
טוב פעם הבאה

aniviel

New member
הייתי עושה את זה...

...אם לא הייתי רועדת בטירוף שם מקור ומהתרגשות חחחח אני אשכרה הרגשתי כמו ויברטור

גברת דפ

New member
איפה הסכין שלי?!

אני צריכה להרוג את מי שהיית הכי קרובה כאן בפורום לג'וני00

aniviel

New member
ד"א, קיבלתי את הכתובת שלך

אני אשלח לך את התמונה ברגע שאני אלך לדואר.. יש לי גם ככה עוד דברים לשלוח (כמו מכתבי אהבה לאלן ריקמן, איאן מקרגור וטים רות'), העניין הוא שהמדפסת שלי מקולקלת ואני בשום פנים ואופן לא כותבת מילה אחת בכתב שלי אז רק אחרי שיתקנו את המדפסת אני אלך לדואר כדי לשלוח הכל

חחחחחחחחחח!!! תשני את הניקניים ל:

דילדואית!!!!!!!!! אה אני הייתי חוטפת התקף לב ומתה עוד לפני שהייתי מספיקה לראות אותו

aniviel

New member
חחחחחחח כמה דקות לפני שהם הגיעו..

התחלתי להתרגש כל כך שפשוט התחלתי לדפוק את הראש שלי בברזל של הגדר לפני! חחחחח חברה שלי התפוצצה מצחוק.. גם היא התרגשה כמו אני לא יודעת מה.. אין לך מושג כמה שזה היה מטורף! ממש קשה להאמין שזה כזה, עד שאתה נמצא שם בעצמך. ועוד הייתי במקום ההכי טוב והכי מפוצץ מאנשים (כמות האנשים שהיו מאחורי ומצדדי ומלפני ומעלי הוא העומד אחת שתיים שלוש... אה טוב לא משנה, בקיצר, כמות האנשים פשוט מטורפת) ואי אפשר לזוז לאן שאתה רוצה אלא לאן שהאנשים מסביבך דוחפים אותך חח.. ועדיין אתה כל כך מתרגש וכל הגוף שלך כל כך רועד שזה מפחיד. כשכריסטופר לי הגיע, וואי, אני וחברה שלי פשוט התחרפנו! זה היה ברור שהוא לא יחתום אבל עדיין צרחנו כמו מטורפות אז הוא נופף לנו חחחח

aniviel

New member
חח כריסטופר?

כוסון? טוב סבבה חחחחח
אני אישית יותר דלוקה על סיר איאן מק'קלן! איזה ממממי הוא! נכון דנה?! פגשתי כבר את כריסטופר פעם בחלוקת חתימות על ספר שלו, יש לי תמונה איתו סרוקה, אם את רוצה אני אשים אותה. הוא מפחיד ברמות !! חח, הוא ממש הלחיץ אותי. כל כך ראיתי אותו בתור סארומן, תיכף שולח אלי איזה גדוד אורקים

aniviel

New member
הנה התמונה...

ואני נראית כמו אני לא יודעת מה כי אני רועדת מפחד חחחח

aniviel

New member
הבעה של...

'אני הולך לשלוח אל מישהו גדוד אורקים'
אימאלה חח.. רק מלהסתכל עליו בתמונה אני מפחדת! תראי לעומת זאת את סיר איאן, תראי איזה ממי!

aniviel

New member
תודה ../images/Emo6.gif

ענת ודנה קנו שרשרת כזאת אז קניתי גם חח ואז שלי נשברה!! אני צריכה להביא את זה לדנה, היא אמרה שהיא תלחים לי אותה חח

למעלה