מממצב??

aniviel

New member
ברשת חנויות...

CLAIRE'S בלונדון
יש שם את השרשרת הזאת עדיין, כשהייתי בלונדון באוקטובר עוד היה אותם בכל מקום חח
מן הסתם פעם הבאה שאני אטוס תהיה כבר אופנה חדשה. כל פעם נכנס להם משהו לאופנה וזה בכל מקום בחנויות קלייר'ס... פעם הייתי שם והייתה להם אופנה של דברים ורודים ופרוותיים. זה היה דיי מזעזע

Eowyn of Rohan

New member
איאן פוצי!!../images/Emo9.gif

וואי.. נזכרתי. לא הבאת לי את התמונה שלי איתו
. את יכולה לעשות לי קופי שלה? ופעם הבאה שניפגש תביאי לי את השרשרת! יש לנו מלא מלחמים בחדר רובוטיקה
.

aniviel

New member
אני יכולה להביא לך את התמונה אבל...

זה אומר שאני צריכה ללכת לרננים שוב חח ואני עצלנית! אל תדאגי, אני אעשה את זה בזמן הקרוב. יש את חנוכה, בטח ניפגש אז (נכון דנה?!! נכון?!!) ונסע לרננים בתוך רוזי הממי שלי ונעשה לך עותק של התמונה המצורפת דנה יא כוסית! *שורקת*

Eowyn of Rohan

New member
כוסית? יצאתי נורא!!

חח זה היה אחרי שעמדנו מלא זמן בתור, ולפני זה עוד חזרנו ישר מאדינבורו(אנחנו חולות) אבל היה כיף לחכות לו שם.. יאר חמוד
. בטח שניפגש! מזמן לא ראיתי אותך.. התגעגעתי!!
חח

aniviel

New member
נורא?!! את בסדר?!

יצאת ממממש יפה
ואיזה חמוד שאיאן צוחק. את זוכרת למה הוא צחק, נכון? חח
וכן, אני זוכרת שהייתי עם התיק הענק שלי מאדינבורו על הגב כל היום, זה היה דיי מזעזע חח טוב לא נורא, ראינו את סיר איאן!! ואת בילי קרודאפ החמוד ואת הדוד ורנון חח וכתבתן לי 'גארי גארי גארי' על הכתפיים חח גם אני התגעגעתי

Eowyn of Rohan

New member
או... זכרונות../images/Emo9.gif

איזה כיף היה. חחחח אני זוכרת שכתבנו! ואז האיש במקדונלדס שאל: "who's Gary?" LOL

aniviel

New member
יווו כן, שכחתי מזה!!

ואז שאלתי אותך כזה... "כן דנה, WHO'S GARY?!!" חח

aniviel

New member
דנה דנה דנה דנה

איפה את?!! יש לי גם את הדבר השני הזה של ג'וני להביא לך!! (התמונה החתומה המממהמממת מCRY BABY שהשגתי במיוחד בשבילך, אני כזאת חברה מדהימה
חח) תגידי לי, אני יכולה לקפוץ אליך היום ולהביא לך אותה? וגם להשוויץ ברוזנקרנץ (האוטו) המדהים שלי?!

aniviel

New member
אכן, רוזי שלי!

יונדאי גטס GLF, אוטומטי בצבע תכלת... זה אוטו כוסון ברמות

Eowyn of Rohan

New member
הייתי ברובוטיקה!

ואז האוטובוס הזונה לא הגיע.. לא נורא. זללנו פיצה וסופגניות והלכנו להפריע לאומנות טחח. לא משנה כבר דיברנו. אני רוצה לראות את רוזי!!

aniviel

New member
אני מקווה שאני אוכל לקפוץ מחר...

את לא לומדת עד מאוחר, נכון נכון נכון? אני מחר גם ככה נוסעת להרצליה כנראה לראות את 'אלכסנדר' אז אני אתקשר אליך לפני אני אביא גם את השרשרת אם אני אזכור יא את צריכה לראות את התמונה הכוסונת הזאת של ג'וני חח
אוי, היום אחותי עשתה לי כזה שאלון סתום כזה של ילדות בכיתה ו' שכאילו את אומרת שמות של בנים, שירים וכל מיני. ואז בסוף אומרים לך "הבן שהשם שלו רשום במספר בלה בלה הוא אהובך הנצחי" וכל מיני שטויות כאלה. אז כמובן נתתי לה שמות של אנשים מגניבים ויצא לי שגארי שהיה במספר 3 הוא אהבתי הגדולה. ג'ק שהיה במספר 4 (כי הוא בן אדם כמובן חח) הוא החבר הכי טוב שלי או משהו כזה. טים (ברטון OF COURSE למרות שגם רות' מתאים חח) במספר 5 הוא האיש שמבין אותי הכי טוב (כמובן). וג'וני שהיה במספר 6, אני אוהבת אותו אבל לא מצליחה להבין אותו
פחחח מה שמצחיק אבל זה השירים שבחרתי, איך שהם התאימו למה שהיה! יו אני צריכה לספר לך על זה בטלפון, זה היה ממש מצחיק חח

למעלה