מממצב??

aniviel

New member
מממצב??

סורי ששנים לא הייתי פה, אני רואה שלא הרבה השתנה בכל מקרה
ניקול עדיין מטורפת חח אתן לא תאמינו לי אבל עדיין לא התחלתי לסרוק את התמונות מהטיול, מה שאומר שגם עוד לא סרקתי את ה2-3 תמונות של ג'וני שיש לי. אז דנה, אם בא לך, תסרקי את התמונה של ג'וני שעשית לך עותק שלה מהבכורה כי אני יודעת שאני אתעצל עוד הרבה זמן, פשוט אין לי כח להתחיל לסרוק כי כשאני מתחילה אז אני מרגישה שאני צריכה לסיים עם זה ולסרוק הכללל חח וניקול, עדיין לא קיבלתי את הכתובת שלך! אם את לא רוצה לתת לי את הכתובת אז תגידי לי ואני אשלח את המתנה למישהו אחר, זה גם ככה משהו ממש קטן

גברת דפ

New member
Oo

הצתלמת עם ג'וני?!?!?!?!??!?!?!?!????????????????? הוא נגע בך!?!?!! הוא מריח טוב?!! הוא שקסי גם במציאות?!! הוא נחמד הוא חתיך ההורס?!!?!? דיברת איתו?! צעקת לו שלום?! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *קופצת מהכיסא מרימה את הכלבה שלי ורוקדת טנגו* אני כל כך מתרגשת שמיש'ו מהפורום ראתה את ג'וני דפפפפפפ שאני אפילו לא יודעת מה אני כותבת אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aniviel

New member
אימאלה חח

לא הצטלמתי איתו, כן הוא נגע בי (זה נשמע רע.. הוא חיבק אותי) והוא לא מריח טוב
וכן דיברתי איתו וכן הוא סקסי וחתיך גם במציאות

גברת דפ

New member
הוא חיבק אותך?!?!?!?!?!@?!@?!?!?!?!

אני נישבעת לך שאני יהרוג אותך עם סכין ומזלג!!!! אני יאכל אותך גם לארוחת בוקר!!!!! את נגעת בו!!!!! והוא חתיך ושקסי במציאות?<! איזה תיסרוקת הייתה לו????? והוא שקסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי *מצואת חבל ותולה את עצמי על המנורה*

ורד דפ

New member
דיי!!!

איזה כיף לךךך יאווווו!!!!!!!!
מה אמרת לו?? מה הוא אמר לך?? עם מי הוא היה?? מה הוא לבש?? איפה זה היה?? יואוו כל כך כיף לך!!!!!

דיייייייייי חח פעם 1

שכתבת בעברית ואיזה כיף לךךך איזה ביצ' אנחנו שונאות אותך חחח סתם פנאן לך
*מקנאת סוף *

aniviel

New member
אימאלה...

אתן מפחידות אותי חח אה.. קצת פרטים: זה היה בבכורה הבריטית של 'FINDING NEVERLAND' בלונדון, 17 באוקטובר 2004. הייתי מחוץ לקולנוע משעה 9:30 בבוקר בערך, שורה ראשונה מול הקולנוע. ג'וני והשאר הגיעו ב6:30 בערב בערך (זו השעה שבה ציפיתי שהם יבואו), אז היו לי כמה שעות טובות לחכות אבל זה היה שווה את זה. במשך כמעט שלוש שעות רצוף, מ3 עד 6 אחר הצהריים לא הפסיק לרדת גשם, אבל אני מתכוונת, מבול!! וכבר היו אז הרבה אנשים בחוץ חוץ ממני, כולנו עמדנו שם עם מטריות, אשכרה נראנו כמו שדה מטריות. כמובן שברגע שהאורחים (ג'וני דפ, קייט ווינסלט וכו'...) התחילו להגיע הגשם הפסיק. זה כזה לא פייר! כשג'וני הגיע אלי ואל חברה שלי כל כך התרגשנו שלא ממש הצלחנו לעשות דברים שרצינו. הוא חתם לי, אמרתי לו שאני מישראל, וכשהוא הגיב בהתרגשות בנוגע לעניין ("really?!...") אז כמובן שלא החזקתי מעמד וצרחתי לו בפרצוף שאני אוהבת אותו (אתן יכולות לדמיין מה יקרה אם אני אי פעם אפגוש את גארי שלי?!!) הוא אמר "oh, thank you!", יכולתי לראות שהוא מת מפחד ממני חח אז הוא הלך אל חברה שלי, היא ביקשה חיבוק, אז אמרתי "ooh, can i have one too?", הייתי בטוחה שהוא לא שמע אבל אז הוא ניגש אלי שוב וחיבק אותי, אז שמחתי חחחח
זה היה מטורף ומהיר אבל מדהים בכל מקרה
הוא כזה.. לא יודעת.. שקט כזה ומסכן. פשוט בא לך לצבוט לו בלחי. הוא נראה כזה מפוחד מול כל האנשים שם

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני כל כך לא מאמינה... את תיארת אותו כל כך אחח כל כך מושלם.. אני חייבת להבין- את טסת ללונדון רק בגלל הבכורה? המעריצים יכלו להיכנס גם לסרט? מה עשית שם כל השעות שחיכית? זה ממש ממש מעניין אותי :)

aniviel

New member
... ../images/Emo26.gif

לא טסתי רק בגלל הבכורה, טסתי כי הלכתי לשני אירועים של שר הטבעות. הייתי אמורה לטוס ב20 באוקטובר אבל הקדמתי וטסתי ב16 כי הבכורה הייתה ב17. המעריצים היו יכולים להכנס (לקנות כרטיסים) אבל זה לא היה שווה את זה. במקרה הטוב היית יכול להגיד לו היי. אני מכירה כמה אנשים שקנו כרטיסים ולא נתנו להם להתקרב אליו... ככה שהיה עדיף לחכות בחוץ כמו שאני עשיתי. זה גם יותר זול חחחחח

פאק פאק פאק פאק!!

איזה כייף לך :) אני ממש שמחה בשבילך!!! זה יהיה ממש כייף ונחמד אם תעלי פה תמונות של ג'וני ומלא תמונות שלך מהטיול בכלל- לונדון זאת העיר שאני הכי אוהבת בעולם... אז מתי שיהיה לך משעמם תמיד תדעי שיש לך עבודה:) טלי

גברת דפ

New member
ניקול!!!

אני צריכה שתשלחי לי ת'אתר שממנו השגת ת'תמונותשל חלון סודיוכל זה איבדתי אותו ;----; ואני מחפשת אותו בטירוף

aniviel

New member
אז מישהי רוצה...

תמונה שצילמתי של ג'וני מוגדלת? כי יש לי אחת ספייר
מה שכן אני צריכה לשלוח את זה בדואר אם אם מישהי רוצה שתשלח לי את הכתובת שלה במסר או משהו ואני אשלח לה

aniviel

New member
לא...

אל תשאלי איזה בעיה הייתה לי עם המצלמה באותו הרגע! יצאה לי רק אחת ממש טובה שזו התמונה שדנה שמה כאן. חוץ מזה יש לי עוד איזו תמונה אחת שלו ועוד אחת אבל מאוד כהה שבקושי רואים משהו בכלל.. זה מה זה ביאס אותי. אבל לא נורא, יש לי גם וידאו שרואים אותו מולי

וואי..איזה כיף לך..לפגוש את ג'וני

בשבילי זה חלום. אני כל כך אוהבת אותו /= אני לא מבינה איך המשכת לתפקד כשהוא היה מולך..אני לא מצליחה לדמיין אפילו. אבל אני שמחה בשבילך שפגשת אותו =)

למעלה