ממממ

זה ממכר

New member
ממממ

רק רציתי להפריע לכם ולדעת מזה דירת חדר וחצי?! מזה החצי בעצם?! ומה המחיר הסביר לדירה כזאת מרוהטת

Bell23

New member
חדר וחצי בדרך כלל..

זה חדר אחד + הול כניסה קטן או משהו בסגנון. והמחירים מאוד משתנים לפי האזור ומצב הדירה. תסתכל/י בהומלס או מדס, זה ייתן לך מושג לגבי המחירים. לרוב, באותו מחיר אפשר כבר למצא 2 חדרים..

זה ממכר

New member
אזור הקריות

סתם רוצה לדעת אם כדי להיכנס לגור לבד אני רוצה לעזוב את הבית ומתחיל לבדוק מה אני צריך לקחת בחשבון בינתיים נראה שכל ההוצאות ואחזקת הדירה הולכות להיות בערך כאלפיים שקל

באיזור הקריות

תלוי איפה... כעקרון המחירים נעים בין 200$ בערך (באיזור צור שלום, מוצקין הותיקה- רח' דרך עכו, הותיקים וכו', קריית חיים המערבית, קריית ים ב', ג') לדירת חדר/חדר וחצי ויכולים להגיע גם ל 350-400$ (בנה ביתך בק. ים, מוצקין הצעירה, ק. חיים המזרחית, פרוייקט הפרפר בק. ביאליק וכו'). חשוב לזכור כמה דברים: בקריות הארנונה משתנה לא רק מקריה לקריה, אלא משכונה לשכונה- דבר שחשוב לבדוק (גם ככה היא בד"כ לא גבוהה...). בנוסף- בעלות של 300 דולר אפשר גם למצוא דירות 2.5-3 חדרים. אם לא אכפת לך מהסביבה, הייתי הולכת לכיוון רח' גיורא בצו"ש (האמת? אחד המקומות היותר חביבים שגרתי בהם
). יש שם המון דירות של זכאי עמיגור, שמשכירים אותם בגרושים (150$...) א-ב-ל!!! מכיוון ואתה לא אמור לגור בדירה הזו, יש סיכוי שתצטרף לפנות אותה מעכשיו למחר...
אגב, אני מכירה רמה וכמה חבר'ה שהחליטו לגור בתוך שותפים (2-3 שותפים) וב 500-600$ שכרו ארמון קטן בגבעת טל/רם בק. אתא. שווה לחשוב בכיוון כפר ביאליק, שיש שם כמעין יחידות דיור חמודות (ונכון ללפני 3 שנים- לא יקרות)

Bell23

New member
1500$ לחדר וחצי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

איפה הדירה? בניו יורק??? ומי ישלם מחיר כזה על חדר וחצי????? במחיר כזה אתה משכיר בית!

אי אפשר להשכיר בית במחיר כזה...

הכי הרבה אפשר לשכור בית, אבל להשכיר זה בלתי אפשרי

Bell23

New member
טוב טעיתי..../images/Emo4.gif תהרוג אותי וזהו..../images/Emo3.gif

Bell23

New member
לא..

יחידת דיור זה מקום בבית של מישהו. בית קרקע פרטי של מישהו. וזה יכול להיות חדר, חדר וחצי וגם שני חדרים. בדרך כלל מחיר יחידת הדיור יכלול גם את הארנונה והמים ולפעמים את החשמל (והכבלים). קיצר, בהחלט שווה אם לא אכפת לך לגור מאוד בצמידות לבעלי הבית.

לדעתי זה לא שווה בעליל...

מה שבטוח המחירים יותר זולים והמקום לרוב טוב יותר מדירה, אבל שוב, אתה גר עם משפחה באותו הבית.

Bell23

New member
לא תמיד..

יש יחידות דיור שנמצאות בבצד השני של הבית, כניסה נפרדת וכו', כך שלרוב אין כלל קשר עם המשפחה. אבל זה נכון שזו יכולה להיות צמידות גדולה מדי לבעלים..

למעלה