ממממ...

The-Viper16

New member
ממממ...

ראיתי היום חיפושית חדשה עם ספויילר ענקי אז אחד מהפורום AC COBRA אמר לי שאולי זאת חיפושית RSI או שסתם מישהו שם ספויילר על החיפושית

umop apisdn

New member
הRSI השערורייתית לא מיובאת לארץ,

וקשה לי להאמין שיש צפונבון עד כדי כך משועמם כדי להביא אותה בייבוא אישי. אני מהמר על סתם ספויילר. סופי. רועי, ה-לל-לוווייייה!

sronis

New member
נראית קצת מצחיק...

חיפושית כל כך לא מעלה לי אסוציאציות של מכונית ספורטיבית, עד כי זה נראה לי פשוט מגוחך לראות את התמונה הזאת... מה כבר שמו לה מתחת למכסה המנוע שהיא צריכה כזה ספוילר? מנוע 3 ליטר עם איזה 300 כ"ס? רוני, היה בכיף מחליף את הג´נטים שלו באלו של החיפושית הזאת...

sronis

New member
חיפושית RSI? ../images/Emo6.gif

אולי מישהו גנב ספוילר מאימפרזה טורבו והצליח לחבר אותו לחיפושית?
רוני

umop apisdn

New member
הRSI השערורייתית לא מיובאת ארצה,

וקשה לי להאמין שיש צפונבון עד כדי כך משועמם כדי לייבא אותה. אני מהמר על סתם ספויילר. סופי. רועי, ה-לל-ווייייה!

The-Viper16

New member
צהובה

ראיתי אותה כמו בזווית בתמונה כי הייתי במרפסת בייתי אבל היתה לי משקפת

חיים_K

New member
ראיתי RSI והיא נראית עמו מליון דולר

ראיתי אחת כסופה לפני כשנה-שנתיים בחניה של עזריאלי. האוטו היה פשוט חמוד. לא יאמן איך כמה פלסיטיקים וג´נטים במידות מופרעות הופכים חיפושית תמימה לבייבי-פורשה. היא היתה עם מספר ישראלי, דרך אגב.

Fat Cat

New member
בידיוק רציתי להגיד...

שצריך לשנות את השם מ-RSI ל-NEW. (Nine Eleven Wannabe)

ac cobra

New member
OK גם אני רוצה להגיב

החיפושית הכסופה היתה החיפושית RSI בראשונה בארץ והיא שייכת לאחת/אחד מקרית שמונה פשוט הגבר הוא מנהל סוכנות של VW בקרית שמונה והוא הזמין לאישתו את הRSI וזאת בטח הכסופה והצהובה היא בטח השניה ומתי יהיה יבוא סדיר של הRSI ????? לארץ AC אם היא עולה פחות מהסוברו STI היתי קונה אחת!

מצמץ

New member
חיים......

1. אני גם חושב שהיא נראת מצוין. 2. אם אינני טועה הRSI רק הוצגה בג´נבה 2001 כך שאין סיכוי שראיתה אחת לפני שנה-שנתיים... מצמץ, שואל את עצמו למה היתר לא אוהבים את הRSI.

למעלה