כן! תפרסם.. מה יש?!
N niravital New member 28/5/04 #105 אין, אני לא משרד פרסום שלך ../images/Emo11.gif את כבר ילדה גדולה (טוב, כמעט) ויכולה לפרסם בעצמך
B buzaglo New member 28/5/04 #109 נוווווווווווווווו תפרסמו כבר ../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif זה מעצבן כל פעם לחפש הודעה שלה..ולעשות העתק הדבק
נוווווווווווווווו תפרסמו כבר ../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif זה מעצבן כל פעם לחפש הודעה שלה..ולעשות העתק הדבק
B buzaglo New member 28/5/04 #113 אההה...למעודפים...../images/Emo41.gif בדרך הישנה והטובה??...או שיש מועדפים גם של הקומונות??
B buzaglo New member 28/5/04 #100 טוב טוב...לא אכפת לי מי או מה...../images/Emo41.gif אבל שמישהו יביא לי כבר כתובת יותר קצרה
B buzaglo New member 27/5/04 #83 יאוו זה עבד! אם הייתי יודע..../images/Emo41.gif שתקשיבי לי..הייתי מבקש כבר משהו אחר..<וניר..אין פה שום רמז > טוב אז..תפקידי לי 1000$ לחשבון תודה
יאוו זה עבד! אם הייתי יודע..../images/Emo41.gif שתקשיבי לי..הייתי מבקש כבר משהו אחר..<וניר..אין פה שום רמז > טוב אז..תפקידי לי 1000$ לחשבון תודה
$ $ מעיין $ New member 28/5/04 #96 ../images/Emo6.gif חחח אני מרגישה כמו אחות הקטנה של ניר... [כן! תגן עליי מפני בוזו הרשע!!]
B buzaglo New member 28/5/04 #101 חחחחחח קיבוצניק ../images/Emo41.gif למה היית זורק עליי תמעדר? או שולח עליי איזו פרה ..
B buzaglo New member 28/5/04 #114 חח לדעת לא אכפת לי..../images/Emo41.gif אבל אני מוותר על התענוג ומוסר את הפינוק הזה ל.... מישהו מתנדב??
חח לדעת לא אכפת לי..../images/Emo41.gif אבל אני מוותר על התענוג ומוסר את הפינוק הזה ל.... מישהו מתנדב??
$ $ מעיין $ New member 28/5/04 #95 חחחחחחח.. ../images/Emo6.gif הלו.. סתם הייתי נחמדה.. אל תבנה עליי יותר מידי... זה היה משהו חד פעמי, כן?
חחחחחחח.. ../images/Emo6.gif הלו.. סתם הייתי נחמדה.. אל תבנה עליי יותר מידי... זה היה משהו חד פעמי, כן?
B buzaglo New member 28/5/04 #104 מ..סורי ..מאוחר מדי../images/Emo3.gif..../images/Emo41.gif כבר בניתי עלייך עכשיו את תצטרכי לסבול אותי..עד שימאס לי ממך
מ..סורי ..מאוחר מדי../images/Emo3.gif..../images/Emo41.gif כבר בניתי עלייך עכשיו את תצטרכי לסבול אותי..עד שימאס לי ממך