ממממ

DanaNoName

New member
ממממ

היי אני דנה וההורים שלי שוקלים באמת לעבור לנס ציונה.. אני בת 17 אז די לוקחים את מה שאני אומרת בבית ברצינות.. עכשיו ככה- אני והאחים מתנגדים בטירוף לעבור לשם כי זה נשמע די חור.. אני גרה בתל אביב אז זה יהיה קשה לעבור מעיר חסרת גבולות לנס ציונה.. אז אולי תגידו את דעתכם? שווה לעבור לנס ציונה? אנשים נחמדים? מקומות בילוי? בתי ספר?

היי דנה...

אמממ תראי מבחינת אנשים ובתי ספר וכל זה זה בסדר...יש רמה ויש אנשים בסדר גמור...בסה"כ מאוד נחמד פה... אבל בקשר למקומות בילוי...אין פה ממש...מצד אחד אפשר להשתעמם פה אבל מצד שני לפעמים השקט שיש פה גם עושה טוב....

kyle

New member
הממ...../images/Emo13.gif

כל מה שכתבו מעלי נכון, אבל תזכרי שעוד מעט יהיה לך רשיון, או שיש לך כבר
, ותל אביב נמצאת לא כל כך רחוק...

FrooTeLa

New member
את גרה בת"א ואת רוצה לעבור לנ"צ?!

תישארי בת"א אל תזוזי משמה מה את נורמלית?! לנס ציונה?!?!?!?!?!? מתל אביב?!?!?!?! גם אם ידביקו לי אקדח לרקה אני לא יעבור מתל אביב לנס ציונה

B o o b a

New member
חחחח נס ציונה :

אויייי לאאאאאא אל תעשי את זה זה תל אביב את רוצה לעבור לנס ציונה ? כחי קופסא קטנה קצת עצים תסימי בה קצת קצת אנשים איזה 2 או ביום ממש שישי או יום העמצאות 4 זה כאילו בחוץ הרחובות וזה נס ציונה עכשיו תחשבי אם את רוצה לעבור למקום כזה בלי אנשים אומנם עם צמחיה יפה אבל אין אנשים ומועדונים אין תירגעי אבל פשוט אין אחד לא שניים לא שלוש לא אין נדע כלום ויש קניון אחד וזהו לפי דעתי תעברי אם את רוצה חחחחחחח

double O S

New member
תראי, חוץ ממקומות בילוי

נס ציונה היא מקום מצוין לגור בו
תעברי לפה מומלץ

FlamMAble

New member
הי דנה, אני די ניטרלית בעיניין, אז

הנה בעד ונגד: מקומות בילוי: נגד:קניותר פיצפון ושומדבר לעשות. בעד:לפעמים קטן ושקט זה נחמד! וחוצמזה אנחנו ממש קרובים לראשון/רחובות/ת"א. אנשים: נגד:FULL לפעמים תפגשי באנשים ממש לא נחמדים (כמו בכל מקום) בעד: אם תתחברי לאנשים פה יהיה לך ממש נחמד, כי אני אמנם כבר לא מסתובבת יותר מידי עם נסציונים/בנס ציונה אבל אני יודעת שכשהם רוצים הם יכולים להיות ממש אחלה. חינוך: נגד: לא יודעת לגבי חטיבה/תיכון, רק ביסודי למדתי בנ"צ (וזה סיפק לי טראומות לכל החיים!!) החינוך ביסודי בתחת. (אני עכשיו לומדת בחולון) בעד:לא יודעת, אולי בכל מקום בצפר זה חרא, ותוכנית הלימודים חרא ככה שזה לא משנה איפה את לומדת, מצד שני תוכלי להכיר מלאן אנשים נחמדים מהבצפר. זהו נראה לי...תהני
ד"א, אם הייתה לי ת'אפשרות לעבור לת"א או להישאר בנ"צ? הייתי נשארת...בהחלט.

מה אני אגיד לך........

שמעי זו אחלה עיר אבל נראה לי תל אביב יותר מאגניב :) אבל שוב בתכלס כל מי שלכלך עליה יודע שאין אין על נס ציונה שלנו!!!!!!1 שהפכה להיות עיר של כיכרות מה לא?@!

למעלה