ממממ...

אוגם

New member
ממממ...

אוקי, אז קודם כל אני חולה על השבט לא מפספסת אף פרק של השבט מקליטה כל פרק של השבט וצופה בו לפחות 4 פעמים עם חברות שלי!!! ועכשיו... הייתי ממש משועממת כי אין לי הרבה דברים לעשות עד שהשבט מגיע אז חיפשתי כל מיני דברים שקשורים לשבט ומצאתי את הפורום המקסים הזה!!!, בדיוק מה שאני צריכה!!! אז מותר להצתרף?.....:)

מיכמיך3

New member
ברור שמותר

ברוכה הבאה!
אני מיכל.

YaRoN Tribe

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איך קוראים לך? ספרי קצת על עצמך. ותהני...

אוגם

New member
אוקי

אז קוראים לי רוני אני בת 13 וחולה על השבט מממממ.... אני אוהבת לתת כינויים לחברות הטובות שלי...(תהילה=תי....זה באמת קצת מוזר...) הדמויות האהובות עלי בשבט אלה מאוס=(ממי!!!), אמבר=(מדהימה!!!),אבוני=(ייייי!!!!!), וזה לא ממש מסתדר לי כי כשאבוני סילקה את ברי ואמבר אני לא ידעתי מה אני בדיוק מרגישה..........והיה היום פרק ענק!!!אני יודעת שראם לא יהרוג את סיבה כי גאווה הורגת אותה אבל יש סיכוי שראם יעשה משהו מרושע לאבוני כי היא נפגשה עם ג'יי למרות שהוא אמר לה שאסור לה ולקס יחיה....אני בטוחה...טוב נו, נשאר לי רק לחכות ולראות!!!.....:)

חחח כמו שתראי בחתימה שלי אני גם אוהב את אבוני

ואני יודע מה יהיה בהכל...חחחחח חרשתי על יוטוב!!!XD

../images/Emo150.gifיואו איזה פרק היה!

השריף קםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(כמו שידעתי..)
פעם ראשונה אבוני לא ניסתה לדפוק מישהו אחר...חחחחחחחחח... חחחחחחחחחחח וד הרג אותי עם הכובע ההפוך שלו XD יואו...ג'יי ופרייד=[ הם נתקעו על החוט חשמל....נקווה שהם יקומו... ג'יי יקום..אבל אני לא יודע מה עם פרייד...(הוא היחיד שלא ראיתי בסירטונים חוץ מהסרטונים של העונה הזאת) ו...הטכנוס החזירו את החשמל לעיר...איזה יפים היו הזיקוקים..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות נעימה../images/Emo13.gif אני דפי../images/Emo9.gif

למעלה