ממממ....

morini77

New member
ממממ....../images/Emo58.gif

הגעתי למסקנה שבעונה הרביעית all hell breakes loose כמו שלורליי אומרת, מבחינת מוסד הנישואים. כאילו, גם אמילי וריצ'רד מתפרקים, הנישואים של לוק וניקול הולכים לעזאזל ודין ולינדזי (nice striper name) בכלל לא מונוגמיים. אז מה הקטע פה? מישהו מאחורי הקלעים רוצה להוכיח לנו שלא שווה להתחתן??

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

לא, מישהו מאחורי הקלעים מנסה להגיד לנו שלא שווה להתחתן מהסיבות הלא נכונות. לדעתי אמילי וריצ'ארד יחזרו ובגדול בעונה הבאה כי הנישואים שלהם חזקים, אבל לוק יהיה עם לורלי ודין ולינדזי גם יפרדו (לא נראה לי שהוא יהיה עם רורי כי יש שחקן חדש שהולך להיות איתה לפי מה שהבנתי..)

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני פשוט מסכימה עם כל מילה..זה בדיוק מה שאני חושבת
אני חושבת שגם אממממ ביום מן הימים לורליי ולוק יתחתנו..וחסר להם שזה לא יחזיק מעמד

Alaithlos

New member
ראיתי לפני כמה ימים פרק ישן../images/Emo15.gif

שרורי ולורלי משחקות "1 2 3 הוא שלך" ולוק בא לשולחן אבל הן אומרות שזה לא נחשב אז ללורלי יוצא קירק ואז תור רורי ודין הוא הראשון שעובר...קטע מצחיק שלוק אומר לקירק מזל טוב ואז קטע עצוב כי זה כשרורי ודין פרודים...

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif אמממממ...

אולי כי אממ..המערכת יחסים שלהם לא טובה, והוא די רוצה את רורי לא
אני חושבת שהם יפרדו בכל אופן...זה גם מה שהוא אמר לרורי לא
*עוד לא סיימתי את העונה*

GinGerit

New member
ספויילר!!!

דין יפרד מלינדי כי.....אם אתם לא רוצים להרוס אל תקראו... בפרק האחרון של העונה הרביעית הוא ישכב עם רורי!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif אנחנו יודעים את זה...

בלה בלה..זה לא בהכרח אומר שהוא יפרד מלינדסי..אפשר להיות נשוי ופשוט לבגוד..
אבל לדעתי הוא יפרד ממנה..פירטתי את הסיבות למעלה..נראה לי הודעה לפני..

Sweet Misery

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

הוא שכב עם רורי?! חשבתי שהם רק התנשקו! (ולא, לא ראיתי את הפרק.
)

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

הם כמעט התנשקו ותוםהפריע ואז דין בא אל רורי הביתה ואז הם שכבו... תראי את הפרק. קטע מדהים בין הבנות ישר אחרי זה. מסביר את כל הסידרה. את השילוב תפקידים של לורלי שהיא גם אמא וגם החברה הכי טובה.

morini77

New member
../images/Emo58.gif וואי זה מזה נכון ../images/Emo45.gif

כי יש את הקטע שלורליי כזה נוזפת ברורי שהפעם הראשונה שלה הייתה ככה ועוד עם גבר נשוי! ורורי כאילו מתרצת את זה ואומרת שהוא לא מאושר והוא לא אוהב את לינדזי ואז לורליי אומרת לה שזה לא משנה כי בכל מקרה הוא נשוי. זה כאילו שלבחורה יש ניסיון חיים שלא נגמר!

Alaithlos

New member
זה לא רק זה..../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

זה גם שרורי מצלצלת לליין, וכשהיא עונה רורי מבינה שזה לא משנה ומנתקת. זה לא משנה בגלל שליין היא לא החברה הכי טובה, אלא לורלי. לורלי היא זו שהיא צריכה כרגע.

gilmorefreak

New member
בלה בלה..לא..!../images/Emo58.gif

רורי מתקשרת לדין וזאת לינדסי עונה..
זה מה שרשום בתסריט בגילמור גירלס.נט ואז זה כאילו רורי קולטת שלא משנה מה..לורליי צודקת..והוא נשוי..

morini77

New member
צודקת...היא מתקשרת לדין הביתה

ולינדזי עונה לה...ואז היא מבינה שבעצם אין לה מצב אתיו כי הוא נשוי ולור צודקת...

Sweet Misery

New member
../images/Emo2.gif

אני אשכרה לא מאמינה. יש לי את הפרק... לא ראיתי מפרק 17 והלאה. יש לי את כולם על המחשב אבל הפרקים במחשב נתקעים לי אז זה מעצבן כזה ואני לא יכולה לצרוב את כולם לדי.וי.די. ואני עדיין לא מאמינה.

למעלה