ממממ... תגיבו חופשי...

לדעתי צריך לשפוט אותם

יש פה הסתה בוטה על רקע גזעני, דתי ולאומי. גם בלי להגיד בפה מלא את הכוונות שלהם הם מעבירים אותן עם הסמלים הנאצים וההצדעה שאפיינה את הנאצים... האנשים האלה צריכים לשבת בכלא, אם לא יותר מזה.

noagdfan

New member
אני חושבת

שהם אומרים בפה מלא את הכוונות שלהם. הם אמרו שלעם היהודי אין מקום בעולם הזה. החיים בסרט האלה שונאים יהודים מאותן סיבות דפוקות שהיו לפני 60-70 שנה. הם הכריזו בפה מלא שהם נאצים. מאכזב במיוחד שצעירים הם אלה שמדברים בסירטון הזה, והקהל רובו צעיר. בחיי, עם כל יום שעובר, אני מבינה עד כמה ארה"ב זו המדינה הכי דפוקה וצבועה בעולם.

אל תמהרי להסיק..

הם לא מייצגים את ארה"ב, לפחות לא את הממשל והרשויות. בואי נגיד שבלי ארה"ב החיים שלנו היו קצת, קצת יותר קשים...

noagdfan

New member
אני ממש ממש לא מדברת רק על זה.

אני מדברת על זה שרוב התושבים שם כל כך עסוקים בעצמם. זאת אומרת- הם חושבים שארה"ב זה המדינה היחידה בעולם. נשארים תקועים בריבוע שלהם. למשל פה, בישראל, רוב האנשים מדברים יותר משפה אחת, אנחנו לומדים היסטוריה של כל העולם, יוצאים לטייל, לומדים ומכירים את העולם. פה אנשים יודעים לדעת מה השורשים שלך לפי מבטא/שם משפחה. שם אנשים נראים לי כל כך סגורים על עצמם, לא אכפת להם מכלום. הם פשוט חיים שם בבועה. וגם כל הקטע של הכנופיות. שם מסוכן לצאת מהבית אחרי 6 בערב. יש שם כל כך הרבה גזענות, אפילו יותר מבארץ.

Spotless Mind

New member
משהו לא מובן לי...

הם רוצים שכול מי שעלה לארץ, כול המקסיקנים כול היהודים וכול העמים האחרים יחזרו לאן שהם באו, אבל הם בעצמם לא היו שם תמיד. אבות אבותיהם, באו וגנבו את האדמה מהילידים האמריקאים, ועכשיו הם דורשים שכול מי שעלה לארץ שלהם ירד? הם אלה שלא צריכים להיות שם....

למעלה