ממממ שאלון חדש נחמט...

ממממ שאלון חדש נחמט...

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? * לנעול את הבית? * לצחצח שיינים? * לעשות שיעורי בית? * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? * את השם שלך? * איפה אתה גר? * את מספר הטלפון שלך? * את מספר הפלאפון שלך? מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? * חיבוק או נשיקה ? * טלוויזיה או ספר ? * שוקו או קפה ? * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות? * אביב או סתיו? * אנגלית או ספרדית? * פורום או קומונה? שאלות לא תשובה: * למה? * איך? * איפה? * כמה? * מי? * מתי? שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? * איזה צבע השיער שלך? * בן כמה אתה? * מה שמות הוריך? * כמה אחים אתם? * מאיזו עיר אתה? שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? * מה צבע הפנאל שלך? * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? * באיזה צבע הקלמר שלך? * באיזה צבע העיפרון שלך? וקשה..

חה חה חה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: *את הפלאפון במטען?לא * לנעול את הבית?לא * לצחצח שיינים?לא * לעשות שיעורי בית?כן
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כן
* את השם שלך?לא * איפה אתה גר?לא * את מספר הטלפון שלך?לא * את מספר הפלאפון שלך?כן
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?חורף
* חיבוק או נשיקה ?חיבוק
* טלוויזיה או ספר?טלוויזיה * שוקו או קפה ?קפה * אמא או אבא? (סתם סתם....)גם וגם
* אח או אחות?אחות * אביב או סתיו?אביב * אנגלית או ספרדית?אנגלית * פורום או קומונה?פורום
שאלות לא תשובה: * למה?ככה * איך?ביד * איפה?בקריון * כמה?כמה שיותר * מי?אבינועם * מתי?אתמול
שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?ארוך * איזה צבע השיער שלך?חום כהה ויש קצת גוונים
* בן כמה אתה?14+ נוטה ל15
* מה שמות הוריך?אביבה ודני * כמה אחים אתם?שלושה * מאיזו עיר אתה?קרית ביאליק
שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?שחור * מה צבע הפנאל שלך?כסוף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?כחול אבל זה לא בדיוק אחיד
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך?עץ(
) * באיזה צבע הקלמר שלך?ג'ינס * באיזה צבע העיפרון שלך?כחול-תכלת

inbal145

New member
אהעאהעאהעאהע../images/Emo187.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? הו כן * לנעול את הבית? כע * לצחצח שיינים? כע * לעשות שיעורי בית? ממ. השאלה המתאימה היא "האם אי פעם שכחת לא לעשות שיעורי בית?"
והתשובה היא לא
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך? ברור
בדר"כ בכוונה
* את השם שלך? לא O: * איפה אתה גר? לא :$ * את מספר הטלפון שלך? לא * את מספר הפלאפון שלך? לאלאלא מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? חורף!
* חיבוק או נשיקה? יש אנשים שאני מעדיפה לקבל מהם חיבוק ויש כאלה שאני מעדיפה לקבל מהם נשיקה
ויש כאלה שאני רוצה מהם גם וגם
* טלוויזיה או ספר? טלוויזיה!!!111 * שוקו או קפה? קפה. עדיף אייס קפה. אלוהי. * אמא או אבא? (סתם סתם....) במקרה שלי אבא
* אח או אחות? יש רק אח אז אחות
* אביב או סתיו? סתיו * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה? פורום שאלות לא תשובה: * למה? ככה [?] * איך? עם הרגל * איפה? בקריית ביאליק O: * כמה? אחת! * מי? עדי! * מתי? יום שישי! שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? אורך ארוך ^____^ * איזה צבע השיער שלך? חום שחור * בן כמה אתה? עוד 3 חודשים 15
* מה שמות הוריך?
* כמה אחים אתם? אני ואחשלי וזה מספיק :$ * מאיזו עיר אתה? מחולוןןןןןןן
שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כחולשחוראדום * מה צבע הפנאל שלך? כחולבן * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? שקוף O: * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? צבע עץ כזה
^^ * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול ג'ינס עם הרבה קישקושיישן! * באיזה צבע העיפרון שלך? אין לי עיפרון כרגע

וזה במקום הסקר של שישי?!?../images/Emo54.gif

נו כמה אפשר? האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? דא * לנעול את הבית?דא * לצחצח שיינים?לא
* לעשות שיעורי בית?לא
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כע....
* את השם שלך?לא * איפה אתה גר?לא * את מספר הטלפון שלך?לא. * את מספר הפלאפון שלך?כן
מסטולה שכמוני.... מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץ
* חיבוק או נשיקה ?נשיקה
* טלוויזיה או ספר ?ספר
* שוקו או קפה ?קפה
* אמא או אבא? (סתם סתם....) סתם
* אח או אחות?שניהם
+
* אביב או סתיו?סתיו * אנגלית או ספרדית?אנגלית * פורום או קומונה?פורום
שאלות לא תשובה: * למה?כי חתולים ממש ממש שונאים מים! * איך?ביד. * איפה?במועדון * כמה?אוהו....שאני לא אתחיל לספור...
* מי? אישתי
* מתי?בלילה בעיקר שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? קצת מתחת לכתפיים * איזה צבע השיער שלך?שטני * בן כמה אתה?בת, אני מבקשת....כמעט 20 * מה שמות הוריך?תמי ועופר * כמה אחים אתם?אני, אח ואחות, למי שיודע לעשות חישוב מהיר יצא 3. * מאיזו עיר אתה?תל הביב שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?כחול לסוגיו * מה צבע הפנאל שלך?כסוף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך?כחול * באיזה צבע הקלמר שלך?תכלת, לפחות היה כזה, לפני שסיימתי בי"ס... * באיזה צבע העיפרון שלך?חום בהיר פושטי בחיי....

GothicAngel

New member
אווו.. שאלון חמודי../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

האם קרה לך ששכחת:
את הפלאפון במטען? חחח.. הרבה פעמים
לנעול את הבית? המממ.. לא לא חושבת
לצחצח שיינים? יאפ
לעשות שיעורי בית? לפעמים אני אפילו שוכחת בכוונה
לבצע מטלה שההורים אמרו לך? יאפ..
את השם שלך? לא לא הגעתי לרמות שפל שכאלו
איפה אתה גר? כן, שעברתי דירה
את מספר הטלפון שלך? לא
את מספר הפלאפון שלך? כן מה אתה מעדיף:
חורף או קיץ? חורףףףףףףף
חיבוק או נשיקה ? שניהם.. כזה כיף.. טובנו, חיבוק
טלוויזיה או ספר ? טלוויזיה, דה
שוקו או קפה ? שוקו חם חם חם..
אמא או אבא? (סתם סתם....) המפ. אבא
אח או אחות?אחות
אביב או סתיו? אביב
אנגלית או ספרדית? אנגלית.. כ"כ..
פורום או קומונה? פורום שאלות לא תשובה:
למה? ככה..
איך? בתבונה
איפה? שם
כמה? הרבה
מי? אתה
מתי? אתמול שאלות כלליות:
איזה אורך השיער שלך? עד אמצע הגב
איזה צבע השיער שלך? חום שטני
בן כמה אתה? 14 יום שני
מה שמות הוריך? דרור ומלי
כמה אחים אתם?3
מאיזו עיר אתה? חיפה שאלות צבעוניות:
איזה צבע הוא האהוב עליך? כחול ושחור
מה צבע הפנאל שלך? טורקיז. נו הרגיל של צביקי
באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? שקוף
באיזה צבע השולחן עבודה שלך? עץ בהיר
באיזה צבע הקלמר שלך? כסף
באיזה צבע העיפרון שלך? כחול

מלאכית16

New member
שאלון חמווווד../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? אני לא שוכחת אותו שם, אני פשוט משאירה אותו לנצח נצחים שם...עד שאני משתמשת לו...ברגע שאני משחררת אותו מהמטען הבטריה מתחילה להיעלם לה
* לנעול את הבית? אולי פעם אחת כשהייתי בכיתה ב' או משו כזה... * לצחצח שיינים? לא. * לעשות שיעורי בית? חחחחח...מי עושה שיעורי בית
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך? בארור...כל הזמן
* את השם שלך? לאאא...אני תמיד זוכרת שקוראים לי...אהה...איך קוראים לי
* איפה אתה גר? חחחח...כשהייתי קטנה והיו שואלים אותי איפה אני גרה, אז מרוב התרגשות לא ידעתי מה לענות
* את מספר הטלפון שלך? כנ"ל * את מספר הפלאפון שלך? לא...הוא קל מכדי לשכוח.. מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? חורף
* חיבוק או נשיקה ? חיבוק
* טלוויזיה או ספר ? ספר
* שוקו או קפה ? שוקו
* אמא או אבא? (סתם סתם....) אמא ואבא
* אח או אחות? שניהםםםם
* אביב או סתיו? מממ...לויעת...בשניהם יש קצת חורף.. * אנגלית או ספרדית? אנגלית. * פורום או קומונה? פורום.
שאלות לא תשובה: * למה? ככה. * איך? ככה.
* איפה? כאן. * כמה? הרבה. * מי? אני??? * מתי? עכשיו.
שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? טיפה אחרי הכתפיים. * איזה צבע השיער שלך? חום עם גווני שמש. * בן כמה אתה? 18 וחצי. * מה שמות הוריך? מלי ויעקב. * כמה אחים אתם? כולל אותי- שלושה. * מאיזו עיר אתה? שוהם. שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כחול. * מה צבע הפנאל שלך? כחול. * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? אין לי ספריייייייייייים
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך? צהוב (כאילו עץ
) * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול. * באיזה צבע העיפרון שלך? צהוב.

למעלה