ממממ סקר קטן? איזה קונדום אתם הכי אוהבים? ואמממממ היה לכם פעם פדיחה עם הקונדום?
1 1אלינור1 New member 11/11/06 #1 ממממ סקר קטן? איזה קונדום אתם הכי אוהבים? ואמממממ היה לכם פעם פדיחה עם הקונדום?
J Just Adi New member 11/11/06 #2 מי אוהב קונדומים? אבל אם חייבים - דורקס סגול / אדום. פאדיחה? קרה פעמיים שנקרע, פעם אחת היה דורקס /:
D Domnastic New member 12/11/06 #4 לי הייתה עם פת'ר דווקא.. לא בהכרח בגלל הקונדום.. פשוט הייתי מסטול ושמתי הפוך והוא דיי נהרס, ככה שהייתי צריך לקחת חדש אבל אחלה קונדום
לי הייתה עם פת'ר דווקא.. לא בהכרח בגלל הקונדום.. פשוט הייתי מסטול ושמתי הפוך והוא דיי נהרס, ככה שהייתי צריך לקחת חדש אבל אחלה קונדום
F FreestyleBoy New member 12/11/06 #7 ../images/Emo45.gifפת'ר,אבל עדיף בלי,בלי זאת הרגשה שונה לגמרי,סקס אחר
P PoisonGirl 8 New member 12/11/06 #5 דורקס.. כן, היתי פאדיחה :< מסתבר שלראשון שהייתי איתו היה קטן [מה הבנתי אז בגדלים של זין..] ודק. והקונדום פשוט יצא כל שניה.
דורקס.. כן, היתי פאדיחה :< מסתבר שלראשון שהייתי איתו היה קטן [מה הבנתי אז בגדלים של זין..] ודק. והקונדום פשוט יצא כל שניה.
ש שלוש נקודה שבע New member 12/11/06 #13 הקרא לי פעם. אני מעדיף קנדומים בצבע ריח וטעם טוב אפילו שעוד לא מצצו לי קנדום.
T ToryMaster New member 12/11/06 #14 וואי בחיים לא טעמת קונדום, נכון? זה הכל חוץ מבטעם וריח טובים, באמת הכל. הכנס בלון לפה, לקלק קלות, וקונדום יהיה מגעיל יותר.
וואי בחיים לא טעמת קונדום, נכון? זה הכל חוץ מבטעם וריח טובים, באמת הכל. הכנס בלון לפה, לקלק קלות, וקונדום יהיה מגעיל יותר.