כן!! נכון אני חשדומטית יותר מאיתמר ונוית?
ל ליחנוש 1 New member 17/7/07 #20 ../images/Emo163.gifכן!!../images/Emo13.gif נכון אני חשדומטית יותר מאיתמר ונוית?
ר רוני13 New member 17/7/07 #21 אמממ../images/Emo54.gif בינתיים לא...אבל כשתהיי בעז"ה מנהלת בפורום ומדריכה את בהחלט תוכלי להתחרות איתם.
אמממ../images/Emo54.gif בינתיים לא...אבל כשתהיי בעז"ה מנהלת בפורום ומדריכה את בהחלט תוכלי להתחרות איתם.
ל ליחנוש 1 New member 18/7/07 #22 ../images/Emo163.gifלא לא!! אני כן,היום בלילה אני יעשה לך רשימה למה אני יותר חשדומטית מהם.. איתמר ונוית,נראה אותכם אחר כך עוקפים אותי..
../images/Emo163.gifלא לא!! אני כן,היום בלילה אני יעשה לך רשימה למה אני יותר חשדומטית מהם.. איתמר ונוית,נראה אותכם אחר כך עוקפים אותי..
S sivanscom New member 18/7/07 #23 הממפ.../images/Emo70.gif אפילו אני אעקופ אותך. וזה למרות שכבר יותר משבוע כולם אומרים לי לא לבוא לסניפ. =| (הא! ואני באה להכללללל)
הממפ.../images/Emo70.gif אפילו אני אעקופ אותך. וזה למרות שכבר יותר משבוע כולם אומרים לי לא לבוא לסניפ. =| (הא! ואני באה להכללללל)
S sivanscom New member 17/7/07 #17 אהה../images/Emo70.gif עדיין לא מצאתי את מה שחיפשתי, אז אם יש לעוד אנשים כאן עלונים והם שומרים את המידע הזה לעצמם כי הם חושבים שנוית כבר עזרה לי-- אז לא. קיצר,אני עדיין מחפשת,וזה ממ ממש חשוב.
אהה../images/Emo70.gif עדיין לא מצאתי את מה שחיפשתי, אז אם יש לעוד אנשים כאן עלונים והם שומרים את המידע הזה לעצמם כי הם חושבים שנוית כבר עזרה לי-- אז לא. קיצר,אני עדיין מחפשת,וזה ממ ממש חשוב.
ה השנייה מנצר האחמיות New member 18/7/07 #27 אולי תגידי מה את צריכה וזהו? ואני אגיד לך אם יש לי את זה או לא. כי לא את הזרעים של החודשים האחרונים יש לי, אבל יש לי חלק. אז תגלי לנו את סודות המדינה ותאמרי לנו מה את צריכה.
אולי תגידי מה את צריכה וזהו? ואני אגיד לך אם יש לי את זה או לא. כי לא את הזרעים של החודשים האחרונים יש לי, אבל יש לי חלק. אז תגלי לנו את סודות המדינה ותאמרי לנו מה את צריכה.