ממממ.. היי

sivanscom

New member
ממממ.. היי../images/Emo9.gif

[לא היה לי מה לרשום בכותרת] בכל מקרה, 2 בקשות קודם כל, אני לא בטוחה עד כמה אנשים ראו את מה שכתבתי באחד השירשורים, אבל בבקשה תתפללו לרפואת קובי דויטש בן חווה..! אחד האנשים הכ"כ צדיקים בעולם..!!! דבר שני, בבקשה תהיו חשדומטים ותגידו ששמרתם את כל (או לפחות רוב) העלונים של שבת של זרעים..? אם יש כאלה,אני ממש מחפשת משהו באחד העלונים.. אני לא זוכרת של איזה פרשה,אבל משהו בערך לפני חודשיים,3,4.. נראה לי תודה מראש!

רוני13

New member
וגם אם אפשר...../images/Emo54.gif

להגיד פרק תהילים לעילוי נשמת ז'ילבר(אני לא בטוח מה שם האם)
ת.נ.צ.ב.ה
כן איתמר וחיים,זה השומר!

חמודי'לה, לא רוצה לחוש אבל,

אתה יודע מה זה שנכנס אליך שמיניסט באמצע הבגרות באנגלית וכולך לא מצליח את הבגרות ואז הוא עומד כזה חצי דקה בלי להגיד כלום עד שהבוחנים מתחילים לצעוק עליו ואז כשיש כזה שקט הוא אומר "ג'ילבר מת" והולך. וכולם נשארים בשקט. ועוד שבגלל הבגרות הזאת לא יכולת ללכת להלוויה. אתה מכיר את הסיטואציה? טוב כי אני כן ואני יכול להבטיח לך שזה די הורס ת'חיים.

רוני13

New member
לא נעים...../images/Emo54.gif

זה עצוב
איך חיכיתי שזה ייפתר-ופתאום באמצע החיים מודיעים לי שהוא נפטר!
יהי זכרו ברוך

haimwe

New member
אחי..

רק עכשיו אתה יודע על זה?? הוא נפטר שבוע שעבר כבר... עצוב מאוד הסיפור הזה, ומי שבאמת מעצבן אותי זאת הישיבה שלא הודיעו באותו יום בSMSים לכל התלמידים שיבואו להלוויה שלו... כל פיפס מטומטם שקורה בישיבה שולחים לנו SMS עליו ועל זה לא?? לא חשוב, בכל מקרה, ז'ילבר השומר היה בין האנשים הכי נחמדים שאני מכיר, הכרתי אותו בערך 3 או 4 שנים? והוא היה בנאדם תותח וחבל שהוא נפטר אבל רק היה לו אם אפשר להגיד מזל, שלא היה לו את המחלה הרבה זמן והוא לא סבל הרבה... יהי זכרו ברוך....

למעלה