מממממ.

King RooL

New member
מממממ.

כדי לעבוד בשירות לקוחות באורנג' או בפרונטלי צריך תעודת בגרות? או 12 שנות לימוד?

Oיון

New member
אני אתקן את עצמי,

הב"חוק היבש" הם דורשים בגרות, בפועל הם לא בודקים או שואלים.

אזרח111

New member
זה מוזר

שהם מקפידים על חוט השערה בדברים אחרים, ודבר שהוא כביכול מהותי, לא להעסיק אדם עם השכלה פחות ממינמלית במוקד השירות, לא מקפידים. אצלי לדוגמא בדקו ועוד איך תעודת בגרות

מותר לי

New member
אממממממממממממממממממממממממממממממממממ

חוסר בתעודת בגרות לא מורה בהכרח על חוסר בהשכלה...

אזרח111

New member
מבחינה פרטנית זה אכן לא מעיד בהכרח

אבל שזה מגיע לחברות גדולות שממיינות כמות גדולה של כ"א, כן מסתכלים על זה בתור קריטריון שמעיד על קיומה של השכלה. עובדה שמבקשים את זה. לא סתם מבקשים.

מותר לי

New member
../images/Emo4.gif

אני אף פעם לא הבנתי ולא אבין את אלו שמבקשים תעודת בגרות ולא מתפשרים... מה לעשות- אני לא זכאית לתעודת בגרות!!! וזה לא ממש מעניין מישהו למה אני לא זכאית ומה הסיפור שעומד מאחורי זה... לא אוהבת את אלו עם הכללים שאין בהם יוצאים מן הכלל
טוב, אז באורנג' אני כבר לא אוכל להיות למרות שאקו' טוענת שהמבחנים של רש"ת יותר קשים

Oיון

New member
תקשיבי, מי שפוסל אדם בגלל שהוא לא

זכאי לתעודת בגרות הוא אידיוט ואולי עדיף שלא תעבדי אצלהם. בעלי שיחיה השתחרר מהצבא בלי תעודת בגרות, וואלה 5 שנים אח"כ הוא בשנה האחרונה בלימודי תחום רפואי מכובד. בגרות לא אומרת אני אינטלגנטי יותר!

לא יודעת מה עם בעלה של סיון

אבל יש לא מעט רופאים מצליחים שלמדו רפואה בחו"ל, היות שתנאי הקבלה בארץ בשמיים (שזה לא רק בגלל שרופא צריך נתונים גבוהים אלא בעיקר כי בתי הספר לרפואה בארץ לא מסוגלים לקלוט כמות גדולה של סטודנטים). אדם בלי בגרות יכול ללמוד רפואה בחו"ל, להצליח בלימודים בגלל שהוא חכם ואחר כך לעבור את מבחני ההסמכה לעבודה כרופא בארץ, כי בשלב הזה לא דורשים ממנו בגרות. אני גם מכירה מישהו שכל י"ב הבריז מביה"ס ולבגרויות בכלל לא ניגש, והיום הוא רופא.

Oיון

New member
אה, את זה הוא לא עשה...

הוא לומד בארץ.. אבל זה נכון, וזה באמת פיסת נייר מיותרת!

תעודת בגרות זו חתיכת נייר

שלא מתאימה אפילו לעטוף גבינות. האמת שלי אין מושג איפה תעודת הבגרות שלי וממש לא מעניין אותי איפה היא (ובמקרה הכי גרוע יש עותק מתוייק במזכירות של האוניברסיטה) והיא לא נתנה לי שום דבר בחיים מלבד האפשרות להתקבל ללימודים גבוהים. אם את מתכננת על לימודים גבוהים, ממליצה לך להתחיל להשלים, לעשות בגרות גם מאפס ברגע שאת אחרי צבא זה שטויות. אם תעברי לגור פעם במקום נורמלי ממליצה לך להירשם לביה"ס לבגרות ערב ולהשלים את מה שחסר לך. הרבה מאוד אנשים עושים את זה, גם משלימים וגם משפרים וזה לא חריג. לך אולי אין בגרות מסיבה אחרת אבל חלק נכבד מחסרי הבגרות הגיעו למעמד הזה בגלל האיכות המאוד ירודה של מערכת החינוך בארץ.

ocean boy 22

New member
מסכים איתך..

זו אחת הסיבות שאני לא לומד באונ'. ממש טראומה ממערכת החינוך אחרי 12 שנה.. בית חרושת לציונים. כל מה שלמדתי.. היסטוריה, גאוגרפיה, ספרות, מתמטיקה.. הכל שכחתי, שום דבר לא הופנם.

Musi© Gi®l

New member
אל תלמד. כאילו מה. אתה עושה טובה

לאנושות? זו הייתה הבחירה שלך לא להפנים את החומר. כנראה שזה לא היה מספיק חשוב לך לדעת אותו. כי כשאתה מתרכז במשהו, כי הוא מספיק חשוב לך, אתה גם זוכר אותו.

אבל אוניברסיטה זה משהו אחר

זה לא בית חרושת לציונים ורוב מה שאתה לומד רלוונטי לתואר הספציפי. אמנם יש קורסים כללים שנועדו להעשיר אותך אבל ממש אין מה להשוות אוניברסיטה לתיכון.

למעלה