מממממ... הכי מתנגן

m i c h a l i

New member
מממממ... הכי מתנגן

You think that I can´t live, without your love You´ll see You think I can´t go on, another day You think I have nothing, without you by my side You´ll see, somehow, some way You think that I can never laugh again You´ll see You think that you´ve destroyed my faith in love You think after all you´ve done I´ll never find my way back home You´ll see, somehow, someday 1-All by myself, I don´t need anyone at all I know I´ll survive I know I´ll stay alive All on my own, I don´t need anyone this time It will be mine, no one can take it from me You´ll see You think that you are strong but you are weak You´ll see It takes more strength to cry, admit defeat I have truth on my side, you only have deceit You´ll see somehow, someday (rpt 1) I´ll stand on my own, I won´t need anyone this time It will be mine, no one can take it from me You´ll see, you´ll see MADONNA

ואצלי...

בואי תני יד ונלך אל תשאלי לאן אל תשאלי אותי על אושר אולי גם הוא יבוא כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם...

שאלתי את עצמי ../images/Emo4.gif

מדוע פנטום לא עונה????????? עכשיו אני מבינה - הוא הלך לספריה, לקח את המילון עברי אנגלי ועד עכשיו הוא מנסה לתרגם את מה שמיכלי כתבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

The ofer

New member
ואצלי...

...כל הלילה עצובה...ומה איתי מה... מאז שנולד לי אח... אני עצובה כל כך... כי מאז שנולד לי אח... אמא עסוקה כל כך... <נכנסתי למצב רוח של סושי...> שה שה אסור לצעוק בעגלה ישן תינוק חה חה חה מותר לצחוק... בעגלה חיבוקי מתוק טוב...תני נשיקה שאני אפסיק...

יש לך ת´קלטת של אבקסיס

היא גדולה שם עם החיבוקי הזה... איזה חיוך אלוהי יש לה חבל"ז הקטנה שלי צמודה לבובה של החיבוקי ערב טוב קנדה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד מה קרה איתך פה היוםםםםםם מצחיק אותי ללא הפסקהההההההה יה מצחיקול

הכי?

היא תיקח אותך איתה בקולה הרך כמשי ותבוא אל מיטתה כמו הנשר אל הרשת היא תעיר בך להבה שכוחה - היא תיקח אותך היא תוביל אותך איתה כל ימיך לילותיך ותבוא בחדריה אל ארצות חלומותיך ותדע ששוב לא תהיה עצוב היא תיקח אותך היא תפתח אותך פתאום כשינועו שפתותיה היא תיגע בך בשקט בלחש מילותיה ותיראה בתוך עיניה את פניהם של ילדיך היא תיקח אותך היא תדליק אותך לאט בניצוץ שבעיניך היא תמשוך אותך למטה אל עומק סודותיה ותעוף בעקבותיה עד אליה עד אליך היא תיקח אותך שלום חנוך

חחחחחחחחח גילית....

אמרת שאת רוצה לינק למוסיקה...לא אמרת שאת רוצה לשמוע מוסיקה בלינק... חחחחחח....

גילית.

New member
נו, PLEASE, אל תהיה כזה

חזק על חלשים שלא יודעים למצוא שירים, חחחחחחחחחחחחחחח אם תשים את השיר אשמח מאוד, ואולי פעם תעביר פה קורס מזורז, מגילית

גילית.

New member
ורציתי גם שתדע שאני נורא עצמאית

ותלמידה טובה, ואם תלמד, אז אני אלמד, מפריע לי כל הזמן לבקש טובות מהילדים שלי בבית, גילית

למעלה