ממממממ....... אני....דנה....בת 16.....עם רגל אחת מחוצ לארון (: יש מקום?
ד דנדונה וזהו New member 29/3/04 #1 ממממממ....... אני....דנה....בת 16.....עם רגל אחת מחוצ לארון יש מקום?
Y Yuval Y New member 29/3/04 #2 שלום לך, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מקום יש, בהחלט כל הפורום לרשותך, האנשים כאן מאוד נחמדים למה את מתכוונת ב'רגל אחת מחוץ לארון'? הצצתי בבלוג שלך, והוקסמתי בייחוד מהפוסט "צדקו אלה שאמרו-"אין כמו אמא!"". יובל
שלום לך, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מקום יש, בהחלט כל הפורום לרשותך, האנשים כאן מאוד נחמדים למה את מתכוונת ב'רגל אחת מחוץ לארון'? הצצתי בבלוג שלך, והוקסמתי בייחוד מהפוסט "צדקו אלה שאמרו-"אין כמו אמא!"". יובל
B Bonbon18 New member 31/3/04 #3 Aiazia maron Gam ani im ragal ahat mahoz laron beazlaha lano zri kashar 056961412
Y yosef 30 New member 31/3/04 #5 ברוכה הבאה גם בשמי ../images/Emo140.gif קחי כיסא, תיכף יגיש לך קפה ועוגה .
ד דנדונה וזהו New member 1/4/04 #6 תודה על הכול ואני אכין את הקפה-בעונג. רגל אחת מחוצ לארון...זתומרת........ הורים יודעים ולא אוהבים אבל לא עושים לי סנקציות על זה אחי יודע ולא ממש מפריע לו....חברים יודעים בצפר יודעים..... פשוט כול השאר לא. גם לא ידעו בעתיד.
תודה על הכול ואני אכין את הקפה-בעונג. רגל אחת מחוצ לארון...זתומרת........ הורים יודעים ולא אוהבים אבל לא עושים לי סנקציות על זה אחי יודע ולא ממש מפריע לו....חברים יודעים בצפר יודעים..... פשוט כול השאר לא. גם לא ידעו בעתיד.