ממממממ..... איזה בוקר

ממממממ..... איזה בוקר

לא יודעת איך להגדיר אותו. בצהריים אני הולכת ליום ספא בת"א עם אמא שלי (היא הזמינה אותי). אבל בבוקר קמתי כדי להכין אותם לטיול גיפים מסתבר שהבן הגדול שלי (כיתה ג') עשה בלגאן במחשב, הוריד קבצים, העתיק, התקין. בקיצור תיקיות נעלמו, תוכנות הותקנו. ל רציתי לכעוס עליו, כי הוא מאוד אוהב את המחשב ועושה ניסויים. הסברתי לו שכל העתקה הורדה או מחיקה של משהו שישאל אותי קודם. בינתיים שעתיים אני עושה סדר במחשב, משחזרת דברים, מוחקת, שיהיה בריא. באדי

רוית ב

New member
הילדים גאונים היום !!ויש לי טיפ!

בגלל שהבן של בעלי הוא אותו סוג של גאון מחשבים "יצירתי" במיוחד, ואנחנו מה לעשות לא נקנה עוד מחשב יש רק אחד לכולם... וכל ה"חיים" שלנו והעסק בתוך המחשב.. אז תארי לך איזה נזקים הוא יכול בתמימותו לבצע... פשוט חסמנו אותו כמשתמש זאת אומרת יש לו "חשבון משתמש מוגבל" הוא יכול לשחק במה שהוא רוצה והכל כמעט רגיל כולל אינטרנט אבל הוא לא יכול להוריד או להוסיף תכניות ובכלל אין לו גישה ל"ספריות" שלנו, יש לו ססמה משלו ולנו משלנו וזהו. הוא דווקא מרגיש חשוב כזה - עם סיסמה וכאלו. ככה פתרנו ת'בעיה אחרי שנאלצנו להתשמש באקרים ע"מ לפרוץ את הססמאות שהוא עשה לנו ושכח אח"כ את המספר..... ילד שלך מוצלח.....חמסה חמסה.(כמו בשיר של יוסי)

אבל לא קוראים לו יוסי

חחחחחחחחח ומה את חושבת? שלא עשינו את זה? מה שהוא עשה, הוא נכנס להגדרות ועשה את עצמו חשבון ראשי ואותנו מוגבל. אני מתה ממנו. אבל סידרתי את הכל והכל בסדר עכשיו זה מצחיק אותי שהוא מגיע למקומות האלה ומעדיפה שישנה הגדרות מאשר ייכנס לאתרי סקס. וגם את זה אני בודקת טטפו טפו טפו לזה הוא עוד לא הגיע מזל

רוית ב

New member
חחח ...באמת מזל.....

במקרה כזה הילד יותר גאוני משחשבתי- אני מנסה לחפש מחשב יד שניה בהזדמנות נראה לי הפתרון הכי טוב.... תחסמי אותו בסיסמה משלך בנתיים ותשני אותה מעת לעת הילד צריך לעבוד בפנטגון....

גם לגאוניות יש מחיר

אצלנו אני זו שעושה נזקים במחשב. בכל מקרה המתבגר שלי קיבל מתנה לבר מצווה מחשב משלו, כך שהבעיה העיקרית, היתה ההורדות שלו כבר נעלמה. עכשיו צריך לחבר לקטנה קומפי, ונראה איך זה ישפיע

ואני כבר רואה מה צפוי לי... ../images/Emo4.gif

כבר עכשיו אין לי סיכוי לגעת במחשב בשעות היום. בבוקר אין לי אינטרנט בעבודה ואח"צ יש כבר שניים שמתנפלים על המחשב אם רואים אותו דולק. כנראה צריך לחסוך למחשב יעודי לילדים...

למעלה