ממממממממ..

Darkenes sky

New member
ממממממממ..

נחשו מה.. גרגורי חזר! כן כן כן.. ואם זה לא הוא.. אז זה מישהוא אחר.. אתמול ראיתי דמות מוצללת אחה"צ... היה לה שיער ארוך ושמלה ארוכה.. אולי הוא הביא חברה? את האמת..היא יותר נראתה כמו מישהו מהמאה ה-19.. ראיתי אותה שלוש פעמים... אבל לא יודעת..יש מצב שהזיתי.. הייתי בחרמון יום שישי וחזרתי חולה.. אולי זה הזיות..

למה הזיות?

היתה לי פעם שבה ראיתי משהי מתקופה של רומניה בזמן דרקולה וזה היה מוזר כי היא היתה עם לבוש כזה של התקופה הויקטורינית משהו בסגנון והיה לה שיער ארוך, רק התווי פנים שלה לא היו לי הכי ברורים, ובהתחלה פחדתי ממנה ואח'כ קבל קיבלתי אותה כחלק מהסביבה... אבל הפחד הראשוני צמרר אותי ברמות על...חחח...
לינוי

Darkenes sky

New member
מממ..

אני לא יודעת.. היא הייתה מוצללת.. הכל שחור... כך ש..אין לי מושג.. וזה היה מוזר.. כי איכשהוא היה אפשר לראות קווים.. כמו את צורת השמלה, השרוולים.. היא ממש נראתה כמו מישהי מלפני כמה מאות שמחכה בציפייה לאהובה שעוד יחזור... כי היא הלכה עם גב זקוף אבל ראש מוטה למטה..מסתכלת על הריצפה.. והייתה לה הליכה מעודנת.. אבל אני לא יודעת אם זה נכון בכלל.. אני הייתי חולה באותו הזמן.. אז אולי הזיתי..

pRincEsSa16

New member
שיווווו אתה כל כך מעצבן!

רד כבר מרותם!!!!! אין לך משהו מעניין להגיד לה? אז פשוט אל תגיד!!! חלאססססססס! אתה מתחילללל עם ההודעות המפגרות שלךךךךך ועוד מבקש מהמנהלת לחסום את רותם!!! למה באת לכאן? כדי לרדת על אנשים ולצחוק על בעיותיהם? מה אתה כוח הרסני? אז תעשה טובהההה ואם אין לך דברים לכמים ומעניינים לרשום אז סעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מפה!!!!! ותעזוב את רותם בשקט!!!! אחרת תסתבך גם איתי!

Dark faith

New member
../images/Emo191.gifנמחקו כאן מספר הודעות.

והגולש איסיקיו- נחסם למשך שבועיים מהפורום.

Darkenes sky

New member
מממ..

מצטערת שזה ממש לא רלוונתי.. אבל.. אם יורשה לי.. "ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש"!!! תודה תודה תודה! =))

Dark faith

New member
תגובה כזאת הייתה די מיותרת.

לא עשיתי שום טובה לאף אחד כאן- עשיתי טובה לפורום. שני הצדדים פשוט הגיבו מתחת לכל היגיון. בבקשה, בואו נעשה מהפורום הזה מקצועי...שיגיע היום, ואנשים יגיעו לפורום לא בגלל מקריות....אלא בגלל משובים חיוביים. ואי אפשר לעשות את זה- שכל אחד עונה לשני במטרה אחת- לריב. בבקשה ממכם. גם לי הפורום הזה חשוב.

למעלה