מממממממממממ

ש י ר ה 42

New member
מממממממממממ

אחרי כמה ימים שלא ממש הייתי פה מברכת את החדשות, יש גם חדשים?
וחיבוקים לכולם אתעדכן בערב המשך אחלה יום

Bavmorda

New member
גמלך.... אני היום לקחתי שני סרטים

מהבלוקבסטר השכונתי, ובלי שומקשר, אני סופסופ (אחרי כמה שנים טובות [בהנחה ש"מרד התרנגולים" ו"פילנפיל" לא נחשב
]) הולכת לסרט בקולנוע. אני הולכת לראות את Brokeback Mountain.... בבקשה לא לגלות לי מה הול לקרות
זה שהסרט זכה בכ"כ הרבה תשבוחות, פרסים וכולל שני "דרום ארה"בתים" (לפי התמונה) כבר שיכנע אותי. לעיתים נדירות יוצא לי לראות סרט מבלי לדעת לגמרי על מה הוא. יש לזה את הקסם של זה גם. להיות מופתעים מהתחלה ועד הסוף. מי רוצה דיווח איך היה
BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif אני ב- WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נתחיל מיזה. ואח"כ נמשיך בכך שאני לא מתכוננת לספר על עלילת הסרט, ומי שירצה שיחפש יותר מידע באתר "סרט" או בעיתונים. אבל..... (אני לוקחת נשימה עמוקה.... ומוציאה אוויר ) אני לא ידעתי דבר על הסרט. ידעתי רק, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, שהסרט זכה בהרבה פרסים, תשבוחות ושהוא ממוקם, לפי פוסטר הסרט, בדרום ארה"ב. כשהסרט התחיל, לא ידעתי מה עומד לקרות, איפה התפנית שעושה את הסוויטש שממנה בעצם הסרט מתחיל. מה שיעשה את הסרט. אני -לא -ידעתי-שיט
ובגלל זה, לדעתי, האימפקט מבחינת העלילה הרבה יותר גדול. טכנית, המשחק של שני השחקנים הראשיים מאד (
) משכנע וכובש, הצילום נהדר, הלוקיישנים משאירים אותך פעור פה, והתפאורה /לבוש/ פרטים מאד אותנטיים. אנג לי הוא במאי מאד ידוע, וניכר בסרט (שחברה שלי טענה שהוא דיי איטי -אבל לא לדעתי) שהושקע בו המון מחשבה על בימוי ועל העברת המסרים. זהו לא סרט מהיר, בניגוד לאחרים שבהם אין לך שניה לחשוב, כצופה. אני לא יודעת מה הטעם שלכם בסרטים ומה הסגנון, אבל אני נהנתי. ויש לי עוד כמה דברים ממש קטנים שהייתי רוצה לומר לגבי הסרט ולדבר עליהם, אבל אני אפילו לא יכולה לומר למה... כי אז אני חצי מגלה (והם *כן* חשובים....
BAV.

m i c h a l i

New member
טוב אין ברירה

כולנו הולכים לסרט יחד כדי שנוכל לדבר עליו...
(ושלא תחשבי שאני צוחקת.... חחח) מבחינתי, בכייף. מה עם חווית הקולנוע עצמה? בלי לצאת בדיוק בקטעים הטובים לשרותים להתרווח בכיסא ולהתענג קצת על הלבד...

Bavmorda

New member
../images/Emo4.gif איזה לבד איזה נעליים ../images/Emo70.gif

ארבע פוסטמות (תסלחו לי) חיטטו בניידים שלהם בדיוק שורה לפניי.... מימיני שתי פולניות ("
אוי הוא קבל מכה
") שהיו לא יותר גרועות מפרשני כדורגל ביציע... והכי גרוע
הפסקה
תאמיני לי מיכלי, אין כמו בבית
בטרנינג, בסוטול שלי בספה, עם הפופקורן, להזמין כמה חברים, לשים איזה ווליום שרוצים, בלי הפרעות , בלי הפסקות (אלא אם בורח...
) ופשוט להנות. טענתי פעם שיש סרטים שחייבים ללכת לראות בקולנוע, והם מאבדים מיופים במסך הקטן. היום יש כבר DVD... יש כבר קופסאות גדולות.... אבל אם מתרגלים אז בהחלט אפשר בבית, שלא לדבר על מערכות קולונוע ביתי לכל מי שיכול להשקיע.
ועכשיו מה
אתם בסרט ואני בייביסיטר על כל הפיצפונים בגי'מבורי הסמוך
חכו חכו אני אתקיל אותכם כשתצאו.... BAV.

m i c h a l i

New member
תגידי לא שמעת

על ההמצאה המדהימה שנקראת הצגה יומית? באים באמצע היום... כולם בעבודה והקולנוע ריק (כבר קרה לי פעם שהקרינו סרט רק עבורי ועבור חברה שלי.. קצת לא נעים חחח) בלי רעש של פקאצות/ניידים/פולניות וכו' ומתענגים על כל רגע

Bavmorda

New member
אז קדימה ../images/Emo13.gif.

אם יש לך קשרים אני מבקשת להתחיל להפעיל.
BAV.

ש י ר ה 42

New member
חחחחח לא לדווח לך?

לא רק שלא זוכרת איך נראה בית קולנוע........ מה זה סרט בכלל? חחחחחחחחחחח

למעלה