../images/Emo12.gif אני ב- WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
נתחיל מיזה. ואח"כ נמשיך בכך שאני לא מתכוננת לספר על עלילת הסרט, ומי שירצה שיחפש יותר מידע באתר "סרט" או בעיתונים. אבל..... (אני לוקחת נשימה עמוקה.... ומוציאה אוויר ) אני לא ידעתי דבר על הסרט. ידעתי רק, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, שהסרט זכה בהרבה פרסים, תשבוחות ושהוא ממוקם, לפי פוסטר הסרט, בדרום ארה"ב. כשהסרט התחיל, לא ידעתי מה עומד לקרות, איפה התפנית שעושה את הסוויטש שממנה בעצם הסרט מתחיל. מה שיעשה את הסרט.
אני -לא -ידעתי-שיט
ובגלל זה, לדעתי, האימפקט מבחינת העלילה הרבה יותר גדול. טכנית, המשחק של שני השחקנים הראשיים מאד (
) משכנע וכובש, הצילום נהדר, הלוקיישנים משאירים אותך פעור פה, והתפאורה /לבוש/ פרטים מאד אותנטיים. אנג לי הוא במאי מאד ידוע, וניכר בסרט (שחברה שלי טענה שהוא דיי איטי -אבל לא לדעתי) שהושקע בו המון מחשבה על בימוי ועל העברת המסרים. זהו לא סרט מהיר, בניגוד לאחרים שבהם אין לך שניה לחשוב, כצופה. אני לא יודעת מה הטעם שלכם בסרטים ומה הסגנון, אבל אני נהנתי. ויש לי עוד כמה דברים ממש קטנים שהייתי רוצה לומר לגבי הסרט ולדבר עליהם, אבל אני אפילו לא יכולה לומר למה... כי אז אני חצי מגלה (והם *כן* חשובים....
BAV.