מממממההההה?

shabaz

New member
מממממההההה?

או קיי...אמרתם שחוק החזרה קיים. ואם זה לא חוזר בחיים האלה זה יחזור בגלגול הבא אני קראתי בספר קבלה מעשית שעל כל דבר טוב יש דבר רע ועל כל דבר רע יש דבר טוב...זה משלים אחד את השני אז בעצם מה הפואנטה של החוק הזה? כי לא משנה איזה כישוף שחור תעשה ואיזה רע יהיה חוק החזרה תמיד יהיה לך טוב שישלים את הרע... כמו יינג ויאנג. שבז

MGP

New member
מבלבל אבל יש לי תשובה.

דבר ראשון תמיד יש טוב ורע שמשלים אחד את השני זה ברור. לדוגמא כשאת מקללת משהו אז זה רע? אבל זה טוב לך. הלא כן? וחוק ההחזר שופט לפי המעשים שלך ולא לפי ההשלמה אלה אם ההשלמה גדולה יותר. ואני רוצה לצטט קטע מספר הכשוף "החלטתה שאתה הולך להרוג משהו בעזרת המכשוף עקב סיכוסכים אישיים-דבר שלפני השטח נחשב כ "שחור". אז לסכם עד עכשיו הכוונה שחורה תוצאה שחורה. אבל מה אם אני יגיד לך שאותו איש הולך להיות רוצח המוני של חמישים איש בעתיד? אז רגע הכוונה: "שחורה" התוצאה "לבנה?" אבל האיש הזה עדיין לא ביצע שום פשע! אתה למעשה מעניש אותו על משהו שהוא לא עשה! אז הכוונה: "שחורה", התוצאה:"שחורה?". ואם הייתה יודע שהוא הולך להיות רוצח המוני? אז הכוונה:"לבנה?, התוצאה: "לבנה?". אבל האיש הזה עדיין לא ביצע שום פשע! אז הכוונה "לבנה?" התוצאה:"שחורה?". כול בזכויות שמורות למכשוף. אז רואה שאת לא יכולה לדעת מתי התוצאה שלך שחורה מתי לבנה. לפעמים את מנחשת. חוק ההחזר יודע.

MGP

New member
ולהוסיף...

אני ממש מתחיל במאגיה או במיסטיקה בפרט. אז אם אני טועה תתקנו אותי אני רק יהיה שמח מזה.

shabaz

New member
מה?

לא הבנתי כלום... טוב זה לא שלא הבנתי זה פשוט לא הגיוני מה שכתוב פה ודבר שני אני בן לא בת... מובן? אני לא מבין מה כל כך נשי בשם שבז.... זה נשמע שם של בן אוף עוד פעם אחת כזאת ואני משנה שם. שבז

shabaz

New member
חוץ מהחלק הראשון....

את זה הבנתי אבל הוא לא ממש טוב... כי מה עשוה לך טוב אם אתה מקלל מישהו? זה סתאם גורם לך להיות עוד יותר מריר (בלי להעליב....) ועוד יש לך את חוק החזרה שבז

MGP

New member
דווקא יש אנשים...

שנהנים לפגוע באחרים וגם אנשים כמוך. לדוגמא: משהו עצבן אותך או פגע בך כשות למשל דפק לך את החיים בכך שגרם למורה לחשוב שהעתקתה במבחן והעיפו אותך מהאונברסטיה, אז הדבר הראשון שבא לך לראש זה לנקום בו אז אתה מקלל אותו והוא נפגע , זה עשה לך טוב? ויש אנשים שממש נהנים לפגוע באחרי כמוני עד שסידרו לי קצת את המח.

shabaz

New member
אני לא מבין

איך זה יעזור לי...הרי הוא לא ידע שאני פגעתי בו ואם אני יגיד לו את זה אז או שהוא יצחק לי בפנים או שהוא יקרא למשטרה וידוח על שאטאניסט שבא להציק לו. שבז

למעלה