ממלכת השליטים

רוזנה

New member
ממלכת השליטים

כל אחד רוצה לשלוט על משהו... יש כאלו שרוצים לשלוט על חיית המחמד שלהם: אפילו פיפי הם קובעים לה מתיי הם מוציאים אותה - שתתאפק הכלבה... ;-) יש כאלו שרוצים לשלוט על האישה/גבר שלהם: אפילו סקס הם קובעים מתי הזה יקרה - יש כאלו שאפילו מתכנים מראש: מאמי זה או עכשיו בבוקר, כשיש לך עוד קרום מסביב לעיניים, או ש... תתאפק/י יא כלכ/ה יש כאלו שרוצים לשלוט על הצרכים שלהם... - טוב, יש כאלו שזה מצליח להם... ;-) יש כאלו שרוצים לשלוט על הרגשות שלהם ושאף אחד לא ידע מה הם מרגישים או רוצים... יש כאלו שרוצים לשלוט על הציונים שלהם בלימודים - אז הם לא מתאפקים עם הכלב... ;-) ויש כאלו שרוצים לשלוט על ההוצאות שהם מוציאים - אז או שהם קמצנים ביותר או שהם סתם חסכניים... ויש כאלו שרוצים לשלוט בעולם כולו... לנהל כל בית אב ואם שמגיעים אליו, להגיע למשרת ניהול (בשבאק ס`?!?) או סתם להגיד לכולם מה לעשות כי זה כייף... ו... אני? אני רוצה לאפשר לעצמי לזרום... להגיע למקומות שאף פעם לא העזתי להגיע, כי היה לי מאוד חשוב לשמור על שליטה (בצרכים דווקא הולך לי לא רע... ;-)) שאף אחד לא ידע, שאף אחד לא יתקרב כדי שלא יפגע (אסור שזה יקרה חלילה, וגם אסור להראות שמשהו לא טוב קרה...) ופשוט לזרוווום בנהר המנצנץ הזה של החיים, שנראים כל כך טובים, ושאני לא מסוגלת לחיות אותם באמת, כמו שהייתי רוצה... אז מי בכלל רוצה שליטה, תגידו לי?!?

tairon

New member
היי רוזאנה ברוכה הבאה

כן לפעמים כייף לאבד שליטה לתת דרור לרצונות שלנו ומאידך לא תמיד זה מתאפשר... תודה על מה שכתבת ומקווה לראות אותך בינינו ..עוד מאחל לך ערב נפלא

למעלה