ממליצה על הסרט...

צביה.ש

Well-known member
"סוכן הצללים" עם ליאם ניסן.
תקציר הסרט "סוכן הצללים"סרט חדש ....
טראוויס בלוק חי ונלחם בצללים. בלוק הוא "פותר בעיות" ממשלתי בלתי רשמי, אדם מסוכן אשר משימותיו כללו חילוץ סוכנים חשאיים מסיטואציות מסוכנות. כאשר בלוק חושף שתכנית סודית בשם 'מבצע אחדות' פוגעת באזרחים מן השורה מסיבות שידועות אך ורק לבוס שלו, מנהל ה-FBI רובינסון, הוא מגייס את עזרתה של עיתונאית, אך עברו וההווה שלו מתנגשים חזיתית כאשר בתו ונכדתו בסכנה. עתה בלוק נדרש להציל את האנשים האהובים עליו ולחשוף את האמת בעבור סיכוי לגאולה

אתמול ראיתי ונהנתי מאוד

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
טראוויס בלוק חי ונלחם בצללים. בלוק הוא "פותר בעיות" ממשלתי בלתי רשמי, אדם מסוכן אשר משימותיו כללו חילוץ סוכנים חשאיים מסיטואציות מסוכנות. כאשר בלוק חושף שתכנית סודית בשם 'מבצע אחדות' פוגעת באזרחים מן השורה מסיבות שידועות אך ורק לבוס שלו, מנהל ה-FBI רובינסון, הוא מגייס את עזרתה של עיתונאית, אך עברו וההווה שלו מתנגשים חזיתית כאשר בתו ונכדתו בסכנה. עתה בלוק נדרש להציל את האנשים האהובים עליו ולחשוף את האמת בעבור סיכוי לגאולה

אתמול ראיתי ונהנתי מאוד
ליאם ניסן הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב את הסרטים שלו
הוא ודנזל וושינגטון.
הם שניהם הפייבוריטים שלי.

אגב, איפה ראית את הסרט? בבית קולנוע? או בצפייה פרטית בבית.

מ ש ה 53

Well-known member

אתמול ראיתי ונהנתי מאוד
הסרט האחרון שראיתי עם ליאם ניסן היה "דרך הקרח". https://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=6873
היה לי "קצת" כבד מדי. אבל כן. הוא אחלה שחקן.

ממליץ על סרט ישן: "תמונות קצרות" של הבמאי האמריקאי רוברט אלטמן. זה סרט מרתק של ארבע שעות רצופות, שמשלב סיפורים קצרים שונים של הסופר האמריקאי קרבר על חיים עלובים של אנשים פשוטים, עובר בין הסיפורים שוב ושוב ויוצר תודעה מתעצמת וחזקה. הסרט קשה ומדכא אבל מאוד משפיע על הרגש ועל המחשבה. בסוף הסרט כולם מתים ברעידת אדמה. הוסרט לפני כשלושים שנה.

למעלה