ממליץ על ..

Mullen2004

New member
ממליץ על ..

לא יודע אם יצא לכם לשמוע אבל זה אלבום של סונטה מתוך הופעה בטוקיו אם אני זוכר טוב קוראים לאלבום For The Sake Of Revenge ממליץ עליו , אחלה סאונד וסולואים ( למרות שאני מעדיף את הקלידן הישן שלהם ) .

איזה דיליי ../images/Emo6.gif

הופעה מעולה, אבל אהבתי יותר את Songs Of Silence, גם כן הופעה מטוקיו מהטור של סיילנס. יותר שירים אהובים, פחות שירים שטיפה תקועים [כמו בלדות שאני לא מבין כ"כ מה עשו בFTSOR]. ממליץ לך להשיג, בדרכים... לא כשרות למהדרין

Gaius Octavius

New member
מהה??../images/Emo2.gif

סונגס אוף סיילנס גרוע! סונטה הקליטו את עצמם בלייב מוקדם מדי, הם עוד לא היו מוכנים לזה. אה, כן, המ, אגב, הקלידן הישן שלהם [הנוכחי - הנריק קלינגנברג, ענק לדעתי] הוא מיקו הארקין או טוני קאקו עצמו [הסולן]. ועוד פיסת טריוויה - סונטה עדיין לא הצליחו לשמור על קלידן אחד לשני אלבומים רצופים. באלבום הראשון טוני הקליט את כל הקלידים, בשני מיקו הארקין, באמצע ההקלטה של השלישי הארקין פרש וטוני החליף אותו, עם סולואים בתרומתו של הקלידן של סטראטובריוס [משהו ג'והנסן, לא זוכר], וברביעי הנריק קלינגנברג. האלבום החמישי שלהם, שאמור להיות מוקלט בימים אלו ממש, יהיה הראשון שבו קלידן ישרוד לכל אורכו, אם הנריק לא יפרוש.

Gaius Octavius

New member
אה, אוקי,

סורי, ברני, לא שמתי לב שזה אתה שכתבת שסונגס אוף סיילנס טוב יותר... עכשיו אני יכול לנשום טוב שוב, אחרי הכל, אתה סה"כ מיפו....

כמה לא צפוי ../images/Emo6.gif

אבל זה עדיין מצחיק אותי
הסיבה העיקרית שבגללה אני אוהב יותר את SOS היא בחירת השירים, יש שם מלא שירים מעולים שלא נוגנו בFTSOR לצערי. טוב, זה שיפואים חושבים, כנראה

למעלה