ממליץ בחום

scalper

New member
ממליץ בחום

שלום לכולם , רציתי להמליץ לכם בחום לאחרונה לאחר 3 שנים של מסחר אפשר להגיד שסוף סוף מצאתי חברה שעוזרת לי להרוויח. לאחרונה הצטרפתי לחברת גופורקס ואני יכול להגיד בלב שקט שהחברה הזאת בנוסף לתנאים וכל המסביב עובדים שם אנשים שאני באמת מרגיש שמעונינים בהצלחתי שמי יואב אני מנהל תיקים עם תשואה 3-5 אחוז חודשי משוק המט"ח . להמלצות נוספות אתם מוזמנים לפנות אליי במייל. [email protected]

מאוד אמין הדרעק הזה (ואחלה ניק)

"במקרה" קפצת להמליץ על חברת הימורי פורקס ... מנהל תיקים עם תשואה של 3-5 אחוז לחודש עלק...מי שבאמת עושה 3-5 אחוז לחודש לא מנהל כסף לאף אחד מלבד לעצמו...1 מ' ש"ח בתשואה כזו יהפכו תוך 5 שנים ל-11 מיליון ש"ח ותוך 10 שנים ל-110 מ' ש"ח (לקחתי 4%). מזל שבחרת ניק של "המקרקף" לפחות תוכל לטעון בבית משפט שהתרעת בפני הלקוחות שלך מראש.

scalper

New member
זה אתה שיושב על הגדר

כל הדברים הגדולים בחיים נעשו בהחלטה של רגע . רגע אחד בו לקחת סיכון והחיים ישתנו נכון אישאחדטוב צודק בכל מה שהוא אומר פורקס זה הימורים גם ספורט זה הימורים גם לבחור את האישה הנכונה זה הימור. בעצם כל החיים האלו זה הימור אחד גדול . היופי שבהם שאתם קובעים על מה להמר . חלק מהחוויה זה לבחור את ההימור וללכת איתו הלאה . אני האחרון שיגיד לכם כנסו לעולם הפורקס עוד היום. אתה יכולים להמשיך את החיים שלכם בישיבה על הגדר ליד אישאחדטוב תשבו תסתכלו על תקחו סיכונים "זה מסוכן" הרבה יותר כייף לקום כל בוקר ללכת לעבודה של 9 שעות או אולי לשבת בבית מול המחשב ולהגיב על אותם אלו שלוקחים את הסיכון ולהגיד להם עד כמה הם טועים. אז תסלח לי אישאחדטוב אני מקווה שאתה לא כזה משעממם כמו שנראה או שכן אני לפחות מודע אני הפסדתי הרבה מאוד כסף וגם הרווחתי הרבה מאוד כסף לפחות אני לא כל היום בפורמים צוחק על אותם אנשים שמנסים. ת נ ס ו כי זה החוויה הגדולה בחיים.

להפסיד כסף זה לא "החוויה הגדולה בחיים"

ותוכן הדברים שכתבת כאן מזכירה לי משווקי פירמידות והרבלייף. אני מאוד בעד לקחת סיכונים. חלק גדול מהתיק שלי שוכב (תמיד) במניות, חלק אחר באג"ח קונצרני, חלק בקרנות גידור בחו"ל וחלק אחר בחוזים עתידיים על סחורות. אבל אני לוקח סיכונים במקומות שבהם תוחלת הרווח היא חיובית לאורך זמן, גם אם בדרך יהיו שנים קשות כמו 2008 של הפסדים. אני לא בעד לקחת סיכונים מטומטמים במקומות שבהם תוחלת הרווח היא שלילית עמוקה. זה סיכון מטומטם. אם 95% מהמהמרים בפורקס יפסידו את כספם, אין שום סיבה להכנס לזה מלכתחילה. אין מה לנסות את ההימור הזה כי חוץ מפרנסה לבתי הקזינו והספספרים שלהם שום דבר טוב לא ייצא מזה.

yuvi20

New member
זה מה שאתה מספר לפריארים שלך

תעלה כל בוקר עיסקה שאתה עושה עם החשבון האמיתי שלך(אתה יכול למחוק פרטים אישיים)ואז נראה כמה אתה מאושר לא עובד 9 שעות(אני יוכיח לך שאתה עובד 24 שעות ביממה)כשמדברים על דברים גדולים אתה באותה מידה יכול לקחת קוקאין או סם אחר וגם להרגיש חוויה....חובת ההוכחה עליך.אישטוב מנסה ועוזר לאנשים לא ליפול .לקראת סוף דבריך כתבת שהפסדת הרבה כסף לזה אני ממש מאמין לרווח אני ממש מפקפק...

למעלה