ממליץ בחום(!)- "שבר ענן"

NaZaReTh ViRuS

New member
ממליץ בחום(!)- "שבר ענן"

ענת לוי, אישה צעירה, שאומצה בינקותה, יוצאת לתור אחר שורשיה הביולוגיים. חיפושיה האובססיביים מובילים אותה להורי האישה שילדה אותה : מלכה (מיצי) ובן ציון (זבלה) שטין, זוג פליטי שואה, שעולמם חרב עליהם פעמיים. פעם "שם" , כשהושמד עברם, ופעם "כאן" בארץ, כשילדיהם נספו. המפגש עם נכדתם הביולוגית, שלא ידעו על דבר קיומה,יוצר מערבולת, שלאיש מהם אין בה שליטה. העבר מרים את ראשו, סודות שהודחקו צפים ועולים. אהבת הורים לצאצאיהם, מחויבויות משפחתיות, קרבת דם וכל מה שנראה נכסי צאן ברזל, מתגלה בשבריריותו ואינו מובן מאליו כלל. מאת:מרים קיני. ההצגה היא של תיאטרון בית ליסין בבימוייה של ציפי פינס. הצגה מרגשת מאוד,עם שחקנים מעולים:אילן דר,נטלי נאמן,מרים זוהר. מומלץ בחום מאוד מאוד!!!!!!

שגיא ק

New member
מצטף להמצלצה!

הצגה מצויינת, מרגשת, מחזה נפלא, משחק מעולה בראש ובראשונה של מרים זוהר, וגם של אילן דר ונטלי נאמן. תפאורה ומוסיקה יפים. הצגה נוגעת, מרתקת, מרגשת - מומלץ מאוד!!

yaronruach

New member
הצגה טובה באמת..

אם כי לא ממש מרתקת...ו...המחזה לא "נפלא" לדעתי. זו בהחלט הצגה מעניינת עם יסודות דרמטיים מאוד. המשחק אכן מעולה אך חוששני שלא כמו בהצגות אחרות בבית לסין, לקהל צעיר (כמוני, 17 וחצי ליתר דיוק) הרבה יותר קשה להתחבר לצד הרגשי העמוק של ההצגה וזו כנראה הבעייה המרכזית שבה.

נצל"ש-ביקורת די חריפה על הצגה

שראיתי היום. היום הייתי בחזרה גנרלית (שהיא כמו הצגה.. עם קהל והכל) של הצגה חדשה בשם "איזון עדין" ומבין המשתתפים היו ליאורה ריבלין ועודד קוטלר. אני מוכרחה להגיד ואני מצטערת אם זה פוגע במישהו (חח) שזו אחת ההצגות הכי גרועות שראיתי בחיים שלי!!!! הצגה חסרת פואנטה- שלושתרבעי קהל הלך אחרי ההפסקה, ואני נשארתי בציפייה שיקרה משהו.. כל ההצגה דיאלוגים מונוטונים בין השחקנים בצורה מרדימה ביותר! הצגה חסרת כל. חסרת תשוקה חסרת אנרגיות. ונמרחת! חבל מאוד שעולות הצגות גרועות שכאלה בתיאטראות בארץ! פשוט מזעזע!!! גם אם אתה מנסה להשאר ער אתה לא יכול! פשוט הצגה על כ-ל-ו-ם על ש-ו-מ-ד-ב-ר!!! לא נתקלתי בדבר כזה בחיים שלי! ההצגה הכי לא מומלצת שראיתי בכל חיי.

וואלה? איפה ראית אותה? כאילו היא

עוד לא עלתה.. גם אתה היית בגנרלית? (ואני עדיין חושבת שזו הצגה גרועה.. כבר לא עניין של גיל היא פשוט חסרת פואנטה אני באופן אישי לא מצאתי למה להתחבר- לא היה למה..)

למעלה