ממליגה ברוטב כרוב

ששק

New member
ממליגה ברוטב כרוב

הצימחונים יכולים להכין בלי הבשר.... (שימו לב יש 2 מתכונים לפני ההגשה שמים כדורי הממליגה ומפזרים עליהם את רוטב הכרוב חם... בתאבון מתכון: כדורי ממליגה רכיבים: 1 כוס קמח תירס (ראה הערות) 3 כוכות מים קורט מלח אופן הכנה: שמים המים בסיר, כשהמים רותחים, מוסיפים את קמח התירס בהדרגה ומערבבים. (בהתחלה חשוב לכסות את הסיר כדי לא לכלך את הכיירים). מוסיפים גם את המלח. כשהתערובת מתקררת., מרטיבים את הידים במים, ועושים עיגולים (בגודל של כדורי שוקולד). אפשר להכין יום קודם ולשים במקרר. אפשר במקום כדורים לשטח את הממליגה על תבנית ומעל לפזר את הרוטב. הערות: על כל 1 קילו קמח מוסיפים כוס וחצי סולת ומבשלים מספר דקות במחבת (ללא שמן) עד לקבלת גוון זהוב- מעשיר מאוד את הטעם . אפשר להכין כמות גדולה ולשמור גם לפעמים הבאות) מקור המתכון:סופי הופק על-ידי מטעמים תוכנת 2001. מתכון: רוטב כרוב ובשר לממליגה רכיבים: הבשר: קוביות של בשר בקר. 1 בצל מים אבקת מרק עוף. הכרוב: 2 בצלים בינוניים. כרוב שלם(בלי הקצוות- רק העלה עצמו)) מלח 2 כפיות פפריקה מלאות. כוס מים. כף מרק עוף פלפל+מלח+סוכר 2-3 כפות של רסק עגבניות. קורט סוכר אופן הכנה: הבשר: בסיר נפרד- מטגנים את הבצל והבשר, כשמזהיב מוסיפים מעט מים (לכסות את הבשר אך לא יותר מכך) ואבקת מרק עוף. מבשלים עד שהבשר רך. הכרוב: חותכים את הכרוב לרצועות דקות כמה שניתן. לאחר שחתוך, ``לשים `` את הכרוב מעט מלח. מטגנת את הבצלים החתוכים קטן ומיד מוסיפה כ-1/3 מכמות הכרוב ובהדרגה את כל הכרוב. מוסיפה את הפפריקה המתוקה וממשיכה לטגן עד שמקבל גוון זהוב. מערבבת היטב. מוסיפה כוס מים, אבקת מרק, קורט פלפל. מבשלת עד שהכרוב מוכן. חשוב לבשל ע ל להבה קטנה ואם חסרים מים להוסיף. לקראת הסוף- מוסיפים את רסק העגבניות, וטיפת סוכר ואז מצרפים את הבשר פנימה. הערות: לצימחונים- אפשר להכין רק את הכרוב- לא צריך להכין הבשר. מקור המתכון: סופי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001.

דפדפ

New member
בשם הצמחונים תודות רבות

כבר דאגתי שלא אמצא את ההודעה, היא כנראה נדחקה למטה. הכל טוב! מבטיחה לנסות ולספר. אנימאוד אוהבת כרוב למזלי ולכן מנסה כל מה שמכיל כרוב תכף ומיד. יש לי גם בעיה שאני משתעממת להכין אותו דבר כמה פעמים ולכן האורחים תמיד משמשים שפני נסיונות בנוסף למשפחה (אמא שלי אומרת להכין לאורחים רק מה שכבר הכנתי והצליח).

למעלה