ממיר קטליטי

שי ©

New member
דרור-פגעת בול

כשקניתי את המונדיאו, תוך הממיר היה למעשה מפורק והשמיע רעשים מעניינים בהתאם למצב המצערת. לקחתי את האוטו לאגזוזן שפירק את הממיר, פתח אותו, ניקה אותו מבפנים, הלחים את הכל וצבע. על העבודה הוא לקח משהו כמו 400 ש"ח, מה שנראה לי די הרבה. מאז עברתי שני טסטים ללא שום בעיה. ברמת מחירי החלפים בארץ, רכישת ממיר חדש היא בכלל לא אופציה. שי

ניר1984

New member
מה שצריך לעשות....

לחייב מי שרוצה להסיר ממיר לשלם 200 ש"ח לשנה בטסט. ההשפעה של הממיר היא רק ברמה סטטיסטית: אם לאחוז מסך הנהגים לא יהיה ממיר האפקט הסביבתי יהיה כמעט לא מורגש. לעומת זאת, לחובבי הרכב, סילוק הממיר מהווה לעיתים שיפור משמעותי ולא מדובר פה רק בהספק אלא גם במהירות תגובת הדוושה. האחוז המכריע של הנהגים לא ישלם 200 ש"ח, וימשיך לא לזהם את הסביבה. כך כולם יהיו מרוצים - וגם הממשלה תרוויח עוד כמה לירות.

מממממ......

אתה בטוח שקטנוע בעל בוכנה אחת (אפילו דו"פ) מזהם פי כ-מ-ה מרכב ???? מה תגיד על זה שהרוב המוחץ של הקטנועים מעל ל-50 הוא בכלל 4 פעימות ושם בכלל אין ויכוח לכמות הזיהום...
יש מספרים מאחורי הנתונים שזרקת כך והשמצת ?
השדון .... ™TheNightDevil

כRובי

New member
מה אתה בכלל מגיב לו ?!?!

יניב106 זרק מהמותן שטויות לא נורמליות במסווה של עובדות (קרי:כתב משפט וסיים אותו בנקודה מתוך ניסיון לחפות על חוסר ידע) - לא פלא שהוא מראה בורות בכל נושא הממיר הקטליטי.. הייתי מצפה ממנו להתנצלות על שהטעה כך את חברי הפורום. ואגב , מבלי קשר ליכולת הזיהום או האי זיהום של קטנועים..חשבת על זה שקטנוע פולט גזים בדרך לעבודה במשך רבע שעה נסיעה (קרי : פליטת גזים במשך רבע שעה) שרכב היה עושה ב50 דקות ? כמה גזים פולט הרכב בעמידתו בפקק ?

red cars

New member
קודם כל מנועי 2 פעימות _קטנוע.אופנו

מזהמים יותר כי האויר נכנס לאגן השמן ונדחס ביחד אתו עד הפיצוץ. ממיר עולה כ-1000 דולר .כן ,מה ששמעתם. ובכלל עם כל הכבוד לממשלה על הביטחון שמנסים לתת לעם ולהרגיע,בל נשכח העלאות עצמיות וכו´ וכו´ וכו´ הטבות לעצמם. חקירות בכל הצמרת אז מי אני אתה שנפשע קצת אני נגד זיהום בדרך כלל. אבל ם תתקנה אותו כמו שתואר ללא ממיר אתה לא תוציא 1000 דולר ותרוץ לקנות. אתה תעדיף לחסוף או להשקיע במקום אחר.

כRובי

New member
../images/Emo13.gif אני מתאר לעצמי שטעית בניסוח

ובגלל זה אתה אומר שיש זיהום אוויר בגלל ש: "האויר נכנס למנוע ושם הוא "מתערבב" עם שמן המנוע". ...
כי לפי מה שאתה אומר גם טורבו גורם לזיהום האויר כי הוא שואב המון אוויר אל תוך המנוע המזוהם וגורם לו ל"לכלוך ייתר"..

fazer

New member
הכי מזהם זה להרכיב...

מגדש טורבו על הדיו 50 של אח שלי....אולי אני צריך לבדוק את הנושא, יש מספיק מקום מתחת לכסא...

למעלה